Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

BMW-M-Power 02-10-06 20:29

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

Quote:

Originally Posted by corrado-vr6 (Post 572064)
provoc eu pe oricine... cu Cl-ul deocamdata, dar trage ceva mai bine decat corrado... asa ca astept:twisted:

Da' Corrado cand o sa-l revedem? ca ne e cam dor de el ;)

FreaK_Bv 03-10-06 00:37

Asteptam corradoul sa iasa pe strazi...;))) provocari mai serioase cam pe la sf lunii...;))

corrado-vr6 05-10-06 19:34

Nu mai dureaza mult...

alfa33 17-10-06 15:02

Salutare Visi
Ba sincer cu CL-ul nu cred ca fac fata dar cu Corrado poate ma tin pe langa tine. Il astept pe asfalt sa vedem ce iese :D

corrado-vr6 18-10-06 02:09

Probabil saptamana viitoare poate il mai tin putin sa mai "umblu" la amortizoare...

alfa33 18-10-06 12:50

Visi sper sa iti vad masinuta cat mai repede pe drumuri. La GTV am ceva mai multi cai decat corrado insa am ASR permanent asa ca este foarte posibil sa pleci mai bine ca mine. O sa vedem ce iese

corrado-vr6 19-10-06 04:29

cand iese corrado vedem cum sta treaba;)

BMW-M-Power 19-10-06 10:07

doamne.... abia astept ;) :D
sa anuntati si voi cand va dati ;) sa vada si poporul

blondu_glf 2 01-12-06 22:05

sper sa nu se simnta jignit sau ofensat in vre-un fel domnul Mugur(pt ca nu asta intentionez) dar as vrea sa il provoc(amical) pe partea de spl masurat la urechiometrul catorva persoane.......asta daca este de acord...........sper sa nu se inteleaga gresit dar am auzit de la unii ca ma faci si de la altii ca nu ma faci si as dorii sa aud si eu cu urechile mele(pt ca nu am stat in masina la tine) daca intradevar faci sau nu faci mai multa presiune in masina decat mine.

Syc@ 02-12-06 21:24

VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

Ba pe nu ma pune pe lista ca urekiometru meu e mono am canalu stang defect

FreaK_Bv 03-12-06 11:54

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 644950)
sper sa nu se simnta jignit sau ofensat in vre-un fel domnul Mugur(pt ca nu asta intentionez) dar as vrea sa il provoc(amical) pe partea de spl masurat la urechiometrul catorva persoane.......asta daca este de acord...........sper sa nu se inteleaga gresit dar am auzit de la unii ca ma faci si de la altii ca nu ma faci si as dorii sa aud si eu cu urechile mele(pt ca nu am stat in masina la tine) daca intradevar faci sau nu faci mai multa presiune in masina decat mine.

ma cu cea mai mare placere....;))) acuma sa vazut si la EMMA ca am facut presiune mai mare ca tine in masina...dar nici o pb....mai facem un "EMMA la Urechiometru" ;))

BascaBV 18-12-06 16:42

Il provoc pe Syc@ sa ne duelam ... la o liniutza sau un sprint oriunde oricand **** la drift nu ma bag pt ca nu am carnetu de mult si nu prea le am inca dar pot sa incerc ****

Bigu 18-12-06 16:45

nu se face asa basca...nu dai din avarii si ii dai bice....intelegi tu?

Syc@ 18-12-06 16:52

VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 665919)
Il provoc pe Syc@ sa ne duelam ... la o liniutza sau un sprint oriunde oricand **** la drift nu ma bag pt ca nu am carnetu de mult si nu prea le am inca dar pot sa incerc ****

Da frate accept provocarea la o urcare sau coborare de poiana dar dupa ce imi fac actele la masina:burn:

BascaBV 18-12-06 16:54

"prima data te cunosti cu omu, mergi la suc...schimbi o parere, adik te imprietenesti si dupaia va dati p ***** cat vreti dar bineinteles amical" cum zicea un intelept :))

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning