![]() |
theba, am stat undeva umpic mai sus de rampa... eram totzi cu tricourile negre cu 4tuning shi CSR
|
Las`ca data viitoare vin cu strengaritza,ca doar suntem vecine,distantza 2 blocuri...Uaiiii si noi nu jtiam nimik.Azi mi-o trimis o poza si am recunoscut-o...hihihihihihi
|
ha ah,atunci vin si eu ...distanta 1 bloc... :D
|
Re:
Theba ... tu ai masina ? sau ce ......
numa asa si tu pe acolo ? trimite-ne o poza ca si io stau intre lacuri ;);) si ...... aaaaaa ..... identu de yahoo messenger ;) copie dupa buletin , contractu apartamentului, certificatu de casatorie si certificatu de nastere. :lol: :P :P :lol: |
:P :P :P :D lool piry nu vrei cam multe..eu optez pentru poza si id msg
|
theba... la prezentari baga o poza cu tine :D :wink:
|
bha!!stati ushurel.In primu`rand yo am barbat (de vreo 2 ani) asa ca nu-i lok.In al doilea rand aici se vb de masini etc,in nici un caz nu se flirteaza...
Asa ca.... |
1 Attachment(s)
eh din cand in cand se mai da shi cate un asl nesimtzit :lol:
PS poza faina :twisted: Respect PAP |
asa fato..zi-le!!!!
da mei..daca noi stam la 2 blocuri..inseamna ca yonutz sta intre noi....looolz.......ma..intre 2 nu te ploua stii???? asa..restecpa..PAP!!!! |
foarte bine ,un burn adevarat
strengaritza cand am ajuns acasa m-am uitat pe langa masina sa vad daca e intreaga .looool si cum ai parcat-o asa de bine ??????? |
Alex, sorat-a nu trebuie sa aiba aceleasi indemanari ca si tine ???
:))))))))))))))))))) |
ar trebui :D
|
restule pozelor nu-s asha faine ca asta, da' sunt aici
|
vreau sa intreb daca idiout din poza http://www.csracing.3x.ro/Mobil%201%...w/IM001321.jpg << asta adica CJ 23 MIH o stat cu voi pe acolo .... ?
|
era ceva sclav... a parcat mashina acolo nu creca a stat cu noi in grup... i-l cunoshti? yo am zis ca nu-l shtiu nici nu ma obosesc sa cenzurez numaru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning