![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut..un set de semnalizari mate(decat fetele) pt cn3+lucasurile mate..cati bani si cand sunt gata?multumesc
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
faruri semnalizari si stopuri spate pt o nova gti an 2000 cam cat costa
|
22 Attachment(s)
Quote:
Stima ! Quote:
Stima ! Intre timp : - semnal Mitsubishi - halogene LandRover - paravant scooter - geam far LandRover - far TG - reconditionat faruri interior-exterior Daewoo Multumesc moderatorului care mi-a schimbat numele topicului , nu am dorit deschiderea altui topic pentru restul de lucrari executate la comanda . |
1 Attachment(s)
un pret la un set de triple pentru modelul asta....e break dupa `99...si daca faci...;)
|
3 Attachment(s)
am apelat la serviciile lui ,,, si a facut o treaba de calitate. Il recomand cu toata caldura,,,,,, la fel recomand si programare din timp,.
in pozele 1si 2 produsul final,, in poza 3 cum arata masina inainte... i-a schimbat aspectul si seamna cu modelul mai nou.. |
Quote:
Stima M I V E C - mi-a facut placere sa te ajut si multumesc pentru reply ! esti un domn ! |
1 Attachment(s)
salut poti face o pereche de geamuri clare pentru stopuri de skoda octavia tour ? ceva genu din poza atasata
|
reply for mytza
Quote:
Hadobas Peter / 0742.03.62.63 Stima |
si in cat timp le primesc inapoi ca nu pot lasa masina fara stopuri prea mult ca cine stie poate mai am nevoie de ea .....
|
Quote:
Sa dai un telefon inainte daca te decizi cu cateva zile sa te pot programa din timp ! Hadobas Peter / 0742.30.62.63 Stima |
da o sa dau un telefon in caz ca ma decid ....
|
36 Attachment(s)
Mytza te astept cand te decizi , stima !
---------------------------------------------- Up cu produsele pentru daciute ! ---------------------------------------------- Intre timp : - Stop Rover complect ( R + P + T ) - Faruri utilaj Staer - Far Kia si reconditionat - Stop reconditionat si executat complect Wv EoS - Reconditionat faruri interior-exterior Wv Passat Stima Hadobas Peter / 0742.036263 |
1 Attachment(s)
am atasat o poza.. am nevoie de geamurile lampilor spate.. le am pe cele originale dar sunt sparte.. din prietenia unora..ma intereseaza cele mate... daca se poate .. astept un raspuns... ziua buna
|
Quote:
Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de stopurile complecte ( carcase si geamuri st-dr ) . Pentru o eventuala programare te rog sa o faci din timp . Stima Hadobas Peter / 0742.03.62.63 |
Salut, poti face un geam de far pt Bmw e39 , an 2002.Daca se poate, m-ar interesa si un pret estimativ
Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning