Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Nexia 2.0SFI (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/125222-daewoo-nexia-2-0sfi.html)

rik 19-01-10 00:28

Re: Nexia - Under construction

Am dus-o la refacut lateralele pt ca unde au fost bandourile ,a facut putin "v"-u.
Iar barile...o sa se mentina sigur acelas model doar fara bandouri si putin mai joase.Dar identica bara

shobby89 19-01-10 22:00

bravo rik e pe drumul cel bun de-abia astept sa o vad si cu spoilere puse pe ea si pragurile dupa ce le pui pe masina presupun ca urmeaza sa fie vopsita acel alb perlat din cate imi amintesc ca ai mentionat tu .bafta in continuare si sa nu ne tii mult cu pozele ! SALUT

rik 23-01-10 16:37

8 Attachment(s)
Am luat-o.Ebine acum

banzay 23-01-10 17:12

Frumos rau! Ai putea sa scoti eleronul ala de la luneta, sa scoti 'bandourile' alea gri de la sine de sus de pe plafon si sa le astupi... e doar o idee...

Spor la treaba ca vad ca ies lucruri marfa!

iviTe 23-01-10 17:42

Frumos rik bv e ce trebe :rockon:

ing3r 23-01-10 17:51

Super, mai putin aia de pe luneta :(. Da inspre oltcit! In rest, arata bine, spor la treaba !

GJ 64 GAB 23-01-10 18:56

Cat imi place chestia aia de sub capota! :X

Frumoasa masina!

alin_craiova 02-02-10 12:24

frumoasa masina ,am vazut-o prin craiova si pot sa zic ,ca m-a cucerit!

banzay 02-02-10 17:00

Cum ai modificat arcurile alea? Incalzite si presate? :)

rik 02-02-10 19:19

2 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru pareri si sugestii.Inca mai caut un stergator cu mecanism sa stea pe mijloc.Poate ma ajuta cineva.Am scos-o azi din garaj si am probat niste praguri modelul de bmw 3-ar m technic 2 si mi-a placut cum vin.Am comandat deja si eu un set...
Apoi am iesit pe centura sa ii mai dau cateva sute:) maxim2 si m-am oprit la un atelier unde am schimbat toba cu una remus fiindca aia facea prea mult zgomot si atragea militia ca magnetul(nu ca acum nu ar mai fi galagioasa)oricum e mai putin.Am spalat-o si am bagat-o din nou in garaj. Arcurile sunt incalzite si turtite incet incet cu ciocanul pana la lungimea dorita.Doar spatele.Fata e periculos!!!

PetricaCBD 02-02-10 21:09

Quote:

Originally Posted by rik (Post 3043362)
Va multumesc tuturor pentru pareri si sugestii.Inca mai caut un stergator cu mecanism sa stea pe mijloc.Poate ma ajuta cineva.Am scos-o azi din garaj si am probat niste praguri modelul de bmw 3-ar m technic 2 si mi-a placut cum vin.Am comandat deja si eu un set...
Apoi am iesit pe centura sa ii mai dau cateva sute:) maxim2 si m-am oprit la un atelier unde am schimbat toba cu una remus fiindca aia facea prea mult zgomot si atragea militia ca magnetul(nu ca acum nu ar mai fi galagioasa)oricum e mai putin.Am spalat-o si am bagat-o din nou in garaj. Arcurile sunt incalzite si turtite incet incet cu ciocanul pana la lungimea dorita.Doar spatele.Fata e periculos!!!

hmmmm...ce pot sa zic despre masina ta....pt mine e un adevarat vis....cred ca rupe....motor super tare.....exterior marfa,roti...etc.....felicitarile mele maestre

johnsonxxl 02-02-10 21:15

sa lucrat cu spor la masina de cand nam mai intrat..bravo..bafta

rik 03-02-10 18:49

16 Attachment(s)
Nici nu am apucat sa le comand bine
si au si ajuns pragurile

banzay 03-02-10 18:56

Ca sa continui cu clean lookul, ar merge sa astupi santurile de pe plafon. Stiu ca am mai zis asta si mai sus... Ce zici de idea asta? Eu asa ma gandesc sa fac la mine...

In rest, pot sa zic altceva decat "superb"? bineinteles ca nu... Spor in continuare! :)

laurentiu NT 08-02-10 19:26

Felicitari pt. toata munca depusa.Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat pragurile si cat te-au ajuns.

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning