![]() |
Re: Chevrolet DragRacing - 14 iunie 2009 Satu Mare
poze....
|
dupa multe, multe cautari am gasit prima poza cu mine :D
|
baietzi unde gasesc si eu nijte informatii despre masinile participante la categoria PRO :lol:
|
intr-adevar show'ul a fost de nota 10. Felicitari organizatorilor
pun si eu cateva poze :D |
inca o tura :D
|
continuare...:D
|
Superb eveniment, felicitatari toturor organizatorilor, participantilor si celor care au pus mult suflet, pentru ca acest eveniment sa se intample la Satu Mare!
|
cv si de la mn
|
............
|
.....
|
.............
|
,..............
|
foarte reusit evenimentu din kte am vazut pe forum...dar din pacate din cauza sesiunii n-am reusit sa vin:(pe data viitoare:P
|
Rezultatele Chevrolet DragRacing Expo:
BEST EXTERIOR I.Oprea Ovidiu Opel Astra II.Bunescu Marius Audi A6 III.Silinc Catalin Toyota Celica BEST INTERIOR I.Mihalic Victor Honda Civic II.Valean Cristian BMW 324 III.Simpf Arnold VW Golf III BEST PAINT I.Lorinch Dan Seat Leon II.Sinpf Arnold VW Golf III III.Valean Cristian BMW 324 BEST WHEELS I.Rusu Ramona Ford Probe II.Kiss Balαzs VW Golf III. III.Oprea Ovidiu Opel Astra BEST SOUND ( Mutimedia) I.Binesi Zoltan Ford Focus II.Lorinch Dan Seat Leon III.Mihalic Victor Honda Civic THE BEST CAR OF THE SHOW Costa Ervin Audi (White King) Pe aceasta cale tinem sa multumim echipei prezente din partea COX magazin si CARSTYLING.HU pentru jurizarea autoturismelor prezente la EXPO. Premile constind in produse de intretinere si cosmetica auto SONAX au fost oferite de catre Autonet Import srl. importatator direct produselor SONAX. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning