Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

Narcys_dj 26-02-07 20:37

Re: Alba Iulia

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 772684)
ce masinutza ai ??? si ce vrei sa faci intr-un club ???

Eu am o Solenza gri cu stopurile negre.poate ai vazut`o prin alba.ce vreau sa fac intr`un club?=))))ce se poate face intr`un club

hoinar 27-02-07 12:20

Quote:

Originally Posted by Narcys_dj (Post 772785)
Eu am o Solenza gri cu stopurile negre.poate ai vazut`o prin alba.ce vreau sa fac intr`un club?=))))ce se poate face intr`un club

ma alatur si eu. cu noua corsa :) fiecare cu ce are.

bogdan100 27-02-07 13:42

:| mda numai eu...is pieton...mama ei de viatza....las ca fac eu 18 ani si ma alatur :|

bogdan100 27-02-07 19:11

deci puneti de un club in ab?

Narcys_dj 27-02-07 20:34

eu asa zic.......

riv_gms 27-02-07 23:38

ce pot spune baieti ... va felicit pt ce ati fc ...un membru 4tuning ploiesti a fost in alba .... si va da nota 10xxx pt ... felul vostru de a fii .... in special ... :) acelui opel astra albastru,ferrary galbem{antrenorul) un porche carera s ....niste bmw simpatice .... si alte masini .... simpatice ..... dak mai este vreo reuniune ... rog publicati .... poate apai si eu .... la 2 saptamani vin in alba2-3 zile sa`mi vad prietena...stima si respect pt voi baieti .... salutare

hoinar 28-02-07 10:10

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 774740)
ce pot spune baieti ... va felicit pt ce ati fc ...un membru 4tuning ploiesti a fost in alba .... si va da nota 10xxx pt ... felul vostru de a fii .... in special ... :) acelui opel astra albastru,ferrary galbem{antrenorul) un porche carera s ....niste bmw simpatice .... si alte masini .... simpatice ..... dak mai este vreo reuniune ... rog publicati .... poate apai si eu .... la 2 saptamani vin in alba2-3 zile sa`mi vad prietena...stima si respect pt voi baieti .... salutare

inseamna ca te-ai uitat mai mult la prietena ta (si bine ai facut :) ) decat la masinile care sunt in alba. gramada de bmw, porsche, un ford probe albastru fain, cateva ferrari, jaguar, honde destule, un subaru impreza wrx sti, multe masini tunate sau in curs de tunare.

apropo de adunari: weekend-ul asta nu miscam nika? :)

riv_gms 28-02-07 11:47

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 775057)
inseamna ca te-ai uitat mai mult la prietena ta (si bine ai facut :) ) decat la masinile care sunt in alba. gramada de bmw, porsche, un ford probe albastru fain, cateva ferrari, jaguar, honde destule, un subaru impreza wrx sti, multe masini tunate sau in curs de tunare.

apropo de adunari: weekend-ul asta nu miscam nika? :)

eee .... ma uit pe unde pot ... sa nu fiu si nesimntit .... asta este ....
oricum ... sunteti super .... aveti ganduri marete .... si tot ce se poate

Stima si respect

bogdan100 28-02-07 14:01

gsm-ul tu vii din ploiesti pana in alba pt o fata?:P la voi nu sunt fete asa dragutze?:))

on-topic: sunt masini dar daca nu avem un tuning shop sau macar un importator de piese de tuning,aceste fenomen al tuningului va ramane prea putin dezvoltat...

riv_gms 28-02-07 18:04

dak va rog sa`mi dati si mie id-urile voastre ... se poate?

bogdan100 28-02-07 20:39

id d mess: bogdan1661

riv_gms 28-02-07 22:18

1 Attachment(s)
Quote:

sunt masini dar daca nu avem un tuning shop sau macar un importator de piese de tuning,aceste fenomen al tuningului va ramane prea putin dezvoltat...
si inca frumoase masinile ... eu astept sa ma mut in alba .... si vb cu tata socru ... poate ... se baga la o combinatie
scuzati pt off topic ala`s eu cu ...

hoinar 28-02-07 22:40

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 775990)
si inca frumoase masinile ... eu astept sa ma mut in alba .... si vb cu tata socru ... poate ... se baga la o combinatie
scuzati pt off topic ala`s eu cu ...

uite un pont :) se pare ca este o firma din sebes care aduce piese de tuning. parca altuning ii spune. nu stiu daca are si service. o sa le fac o vizita intr-o zi sa ma conving.

s-ar putea deschide ceva (insa e nevoie de capital). asta este

facem, totusi, o adunare in weekend?

hoinar 28-02-07 22:42

ziceam de subaru mai sus... sunt 2 subaru impreza in alba. asta ca sa eliminam confuziile. azi am vazut si eu clio acela galben fain :)

serifu_gun 01-03-07 00:39

3 Attachment(s)
sunt si eu din cugir un oras apropiat de alba iulia.si la noi in oras sunt ceva masini tunate spre exemplu eu am un saab.asa arata la inceput.o sa mai adaug ulterior altele,Chiar sunt interesat de un club.

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning