![]() |
Re: Cele mai reusite Dacia Nova/SuperNova
aici chiar nu ai dreptate, decat o masina modificata fara cap si fara macar putin bun gust mai bine sa ramana normala ca una de serie
|
nu a mai aparut nici o nova /supernova mai diferita in sensul bun fata de cele stoc????
|
e criza, e frig... asteapta sa se incalzeasca afara.. si isi pun baietii planurile in aplicare
|
5 Attachment(s)
"Spurcaciunea" mea
|
chiar nu mai sunt nove "suparate" sau supernove.......hai cu poze care mai aveti
|
de GTT se mai stie ceva?
|
11 Attachment(s)
Hai sa mai pun si eu cateva din arhiva....
|
Au frate ma doare inima cand o vad pe prima....tare high erau cei care au facut body kitu.A doua sa zicem ca mai are cava +uri .C`mon man te credeam om serios, ces cu astea?
|
La vremea respectiva erau "spuma" novelor din TM
|
ultima oara am vazut nova asta cu yri prin craiova intr-un service..acum 2 ani!!! se mai stie ceva de ea..dc e la vanzare sau ceva poze mai noi?
|
2 Attachment(s)
Salut ma baieti....mai stie cineva ceva de aceste doua nove!!???e vb de fosta nova a lui lucian(GTG),,dc stie sau are careva poze ,in ce stare mai e masina..etc!! si cea a lui sorin (DNE)...dc o mai are ..sau e in lucru ..stie cineva?
|
l'am vazut ieri pe KRS in mamaia, no pictures :/
|
Tocmai ce ziceam ca am trecut pe la mare si nu am vazut ceva. Se pare ca au iesit la iveala novetele
|
Atat KRS cat si DNE exista si acum,DNE este schimbata mult(in bine)..deocamdata nu am poze..am sa le fac cand le mai vad:)
|
salut...sunt nou pe aici si totodata detinator de supernova! Am vazut cateva modele chiar interesante pe aici si sper sa vad mai multe! O chestie m-a pus putin pe ganduri,as vrea sa o fac si eu,dar nu prea stiu cum...am vazut aici https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1242923685 discuri de frana pe spate? Cum se poate face? Daca cineva imi poate da mai multe detalii as fi recunoscator! id:eug.savu
Drumuri bune!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning