![]() |
Re: Xsara VTR
1 Attachment(s)
.......
|
Ce bine ii sta lasata pe burta!... Da-i si bandourile alea laterale jos, ar fi si mai faina :-> ...
|
Quote:
usor de zis man.........daca toate s-ar rezolva asa din vorbe cred ca eram prezent la toate showurile de tuning ...dar asa sunt star la mine la bloc :D:D:D:D |
Haide boss ca doar in 10 minute le dai jos! Si o sa-i schimbe foarte mult aspectul!...
|
Quote:
|
Ma gandeam ca sunt prinse cu adeziv ceva, cum sunt majoritatea!...
|
1 Attachment(s)
salut.am o xsara si vreu s incep s modific cateceva la ea.caut un eleron pt luneta si nu gasesc.tu de unde ai luat piesele.imi poti da o adresa ceva?
|
Quote:
piesele mai exact ce? eleron dinala nu am vazut ...dar te pot rezolva am pe cineva care lucreaza in fibra si se rezolva.....nu stiu la ce piese te referi ..farurile leam adus din spania , masca am facut-o eu , toba am luat-o de pe forum, tot de pe forum am luat si niste jante dar s-a dovedit a fi prea late pt mine ......daca te pot ajuta cu ceva ....intreaba-ma ...am tot vazut ca tu cautai ceva piese pt masina ...tocmai am gasit pe cineva cu o xsara lovita si o dezmembreaza ...are si ceva jenti din cate am vazut .... |
Foloseste functia Edit post pentru un singur post!
|
6 Attachment(s)
Noutati.....masina tocmai a primit o noua garda la sol mai mica cu 4 cm ......sedinta foto:D:D:D:D:D:D
|
misto masina seamana cu a mea,si grila tot eu am facut,nu sti cine e interesat de un vtr?
ca o vand!km 43.000 reali cu carte service. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e sg poza pe care o am.nu am modificat nimic la ea pina acum.am pus doar niste pleoape.masina e din 2000 1.6 benzina 90cp.
|
Pt modelul asta exista cāteva variante de body kit destul de reusite īncepe si tu prin ai schimba farurile sunt ceva modele destul de ieftine innegreste stopurile taie din arcuri dacă īţi permiti cumpara arcuri sport scoate scrisurile de pe haion pune foliepe geamuri nişte jante si eşti ok
|
inca nu ma gandesc la un body kit.am in plan sa ii pun folie si sa ii inegresc stopurile*****isul de pe haion daca il dau jos raman gaurile in urma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning