![]() |
cum sa vinzi mah asa masina?.....te bate Dumnezeu...numai dupa frane/discuri iti dai seama ce tuning are mashina aia
|
esti nebun?Sa o vand?stau si dorm in ea si tot nu o vand..sa fiu calicu calicilor si nu o vand.....da oare care oare are banii aia sa mi`o cumpere?
|
io ma risc acum faceti ce vreti :)))
//largedownloads.ea.com/pub/demos/NFSU2_Demo.exe |
mam bagat
sper sa fie ce trebuie si sa mearga si downloadu acu merge cu 21 de kile :lol: va zic maine ce si cum |
Moamah...ala premiu ! ! ! :mrgreen:
C00bra...ajteptam! |
Ji eu trag jocu acuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
1 Attachment(s)
L-am jucat... dar nu stiu de ce da nu prea mi-a placut... sper sa fie doar din cauza ca e demo... si nu din cauza ca e SF...arcade all the way si colorat ca un papagal...
caru: |
cam turtit cu roti ovale nissanu ala saracu...3d artistii p***i
|
din cate stiu eu pe la option la video exista un puton pentru detalii, el este setat pe minim, daca va permite configuratia pc`ului dati-l pe maxim. se va vedea diferenta.
|
ii rog pe cei carea au facut download la demo sa il puna pe forum sa il pot lua shi eu pt ca imi da eroare la dl.
|
Am tras si eu demo, l-am jucat...EXTREM DE COMERCIAL! Poate niste puncte in plus pt optiuni si masini in plus, insa zici ca actiunea se petrece in 2367, cu toate luminile alea...macar puteau sa-l faca mai misterios, mai incitant, cu politie si tot ce tb, dar s-au departat MULT de realitate...plus am jucat niste circuite si sunt patetice pe langa U1...tb sa franezi mult, multe culori ce-ti dau senzatia de spatiu ingust...ashtept acum versiunea full, sa vad...
|
Re:
Quote:
de exemeplu este pe computergames.ro ... si ca sa nu ti se mai intrerupa incearca sa folosesti un download manager... |
pai potzi sa il pui pe un cd shi a il trimitzi la constantza ca platesc eu posta shi cand vin pe 7 la aeroport itzi fac cinste cu o bere fara alcool.
ce zici? ashtept raspuns. |
Si eu tot de pe computergames l-am luat...l-am tras cu 32-33KB constant, fara intrerupere...
|
mersi pt ajutor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning