![]() |
Re: Dr. ZOZO painting
Dr. ZOZO mai pune si u niste poze cu masinile pe care le-ai facut . adik caroserie jentzi labo etc.....
|
3 Attachment(s)
Dr. ZOZO am vazut ca aduci/faci si bodykit-uri poti sa-mi spui un pret pt spoilerul fata si spate si pragurile din atasamente, tot kit-ul :D
Multumesc |
dr.zozo imi raspunzi si mie la PM?!:))))...ala de acu vreo sapt:D
|
DR.ZOZO Pai cred ca de tine am nevoie, am de reparat cele 4 usi jos de tot pe interior ca am impresia ca sa umflat putin vopseaua si vrau sa le revopsesc, uitete putin aici si trage zipu ala....
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1376 Si cred ca ar merge ceva arta misto sub capota ascuns, ceva gagikutze cred :D Let me know... Eu peste cateva saptamani sint in tara si am degand sa repar usile oricum. |
1 Attachment(s)
DAFTEK
sunama cand ajungi in tare la nr 0788791489 dr zozo |
ce bine ca ai trecut si prin tm multumim ;)
|
misto tuate pozele
|
Alter Ego
Salut Kitul Pe Care Mi Lai Aratat Nul Al Am Dar In Schimb Am Alte Modele ,de La Lester Si Riger,sau Unicate Facute Manual , Tel 0788791489. |
Trimite'mi si mie un pm cu ce modele ai avea pt o usitztza de la rezervor pt un e36..si daca ai piele portocalie...ms
|
piele portocalie este la comanda,si orce culoare daca doresti,iar usitza de la rezervor nu stiu la ce te referi
|
2 Attachment(s)
moto moto si iar moto
|
Spune-mi si mie te rog daca ai ceva pentru Opel Calibra(Kit exterior),daca ai te rog sa pui ceva poze si eventual niste preturi........Calibra e turbo,deci am nevoie de un spoiler fata mai aerisit,pentru intercooler.......Multumesc.
|
Salut ce culori folosesti la pictatul cu aerograful pe masini
|
1 Attachment(s)
folosesc vopsea max mayer,si axe usa.
ptr calibra nu am kit,doar la comanda si personalizat,nu mai vand nimic ce este pe piata sau de la alte firme,etc m-am saturat sa tot copiez, nu vad nimic interesant in copiat. daca doresti ceva tre sa vi la oradea,se rezolva orice model care l-ai dori. tel 0744157531 |
Poti sami zici si mie cat ma costa un DVD Panasonic cu 2 ecrane in tetiere si montajul. Conteaza marca masinii???? AAA si niste lambo doors????Cat ma face???
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning