![]() |
Re: Dacia Nova Cj 02 GYN
4 Attachment(s)
Poze noi ....putine ca so descarcat telu:( si era un peisaj dragutz
Calin am fost pe la dezmembrari si am vb de clante ... o zis ca ii 10lei bucata.daca te intere iti dau adresa |
superba... imi place;)..si io am becuri pe pozitie albastre..si nu sa luat politia pan acu"_
|
Eu inca nush ce sa fac ... sa imi bag angel eyes in far sau sa imi pun pozitia albastra... voi ce ziceti ??un prieten o zis ca nu arata bine cu angel eyes si mo descurajat si poziti albastre am avut si nu prea mo incantat.De ma inervez imi pun blitzuri si gata:D.voi ce ziceti ce sa imi pun?
|
Blitzurile ar fi o idee
|
:) da mult mai bine angel decat niste pozitii albastre(care au inceput sa nu le lipseasca nici celor cu nike pe masina:D;))... )
|
Quote:
nu cocalarii cu nike pe luneta? |
mai bine pune niste .....xenon...e mai beton decat angel.....eu am luat faruri angel ca asa a fost schema....erau 250 de euro ....iar un far original era 250 de euro...cu 3 milioane pui xenon si arata bestiall....ceva ce cocalarii cu nike si pozitii albastre nu or sa aibe ...:D
|
corect ar fi ideal un xenon..(mah nu's cocalar da am pozitii albastre:))=)):P..sshhh dacia frumoasa si io):Pam vazut ca si in ultimu timp sunt tot mai multe dacii cu xenoane...sincer imi creste inima cand le vad:D:);;)
|
Nush ce sa zic ... xenon nu pun ca nu am bani de xenon momentan.dar am leduri de pozitie albastre noi sigilate, pot face rost de blituri albastre repede si am gasit si angel da inca nush cat de mare trebuie...Va rog zicetimi fiecare parerea: ce ati alege pt o dacie dintre pozitie,blituri si angel.Astept parere si daca cautati pe paginile celelalte este o poza in care am pe masina o pozitie albastra si una normala si pe alta pagine este o supernova cu angel
|
le-as vinde si as strange bani de xenon;)...decat sa faci compromisuri...mai bine stai potolit, ca nu iti pune nimeni arma la tampla;)...montezi ceva frumos cand ai bani suficienti :)
|
andi are dreptate, o lasi asa pana faci rost de bani si apoi niste xenoane sau iti poti lua pozitii pana atunci dar nu albastre sunt alb-neon, nici nu se ia politia de tine si se vede mult mai bine decat alea albastre;)bafta
|
fratee...nu faci rost de 250 de lei ? sa iei un xenon...nu te grabi si fa treaba calumea .....parerae mea
Meerschmittt : scuze era doar o exprimare nu am vrut sa supar pe nimeni scuza-ma |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite cum arata cu albastru(sincer si io am vrut sa imi iau albe am stat 10 minute in fata la vanzator sa ma gandesc...si dupaia vine unu si imi zice ca mi-ar sta mai fain cu albastre...si acum imi cam pare rau ca le-am luat albastre)
Ricko-stai fara grija ziceam in gluma:D:)dar ai dreptate de fel cocalari au 100 de luminite albastre:D:),am o intrebare nu stiu cat o sa folosesti blitzurile daca ti le pui;)..,acum iti dau pozele sa iti faci o idee o sa caut si poze mai vechi sper ca te ajuta cu ceva;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning