![]() |
doua lucruri , fara suparare , ca stiu ca ai muncit mult la ele :
-sa fie km/h si nu m/h , si sa fie de exemplu 250 km/h -sub Road Runners sa scrie Timisoara (optional) repet , parerea mea :D voi ce ziceti ??? |
That sux! Imi place aia simpla cu femeia cocotata pe o parte. e foarte faina! da asta cu vitezometru sux. numai gandeste cu sta 160 m/h pe o Dacie! no offence Speedy5 ... cred ca si eu o sa ma aleg in curand cu una! :evil: :evil: plus nu toate masinile viseaza viteza ... mai sunt si altii care le fac just 4 the look! ex: Jeff , Dracula , Paul (Car Systems). sau poate unii din voi il mai stiti pe Mihai cu dacia rosie?
|
mie sincer imi place cum arata sigla de pe tricourile alea, si cred ca mai trebe pus ceva care sa duca cu gandul la masini, nu numai femei. dar in principiu arata fain. parerea mea :lol: hai noroc
|
hmmm
:shock: Remediam problema
|
nOname , sunt de acord cu ce zici tu , dar numa' RR si femeia aia nu prea simbolizeaza viteza , e cam sec
sunt de acord ca dacia nu baga mai mult de 140 km/h , da mie tot imi place mai mult aia cu kilometraju' :) |
Re:
Quote:
Las ca vedem ce iese cu un steguletz agatzat de gagica 8) |
logo
1 Attachment(s)
Na ?
|
merge
da' tzatzele alea parca is mai mici ca in prima poza |
Aia e cea mai faina ... cu steagu ... numa ca schimba culoarea la steag si e GATA! si atunci ce spitzuri in cur ii dau la Speedy5 daca nu face tricourile cum so laudat ca nu se aduna!
Laaalaallalallalal llallaala ... |
Re: logo
Quote:
In rest, bere de la mine! :twisted: |
ai o bere de la mine cand ma intorc de la Bucuresti :peace:
|
arata beton, numa vb lui jeff scoate reliefatu' (nus dak asa se zice, dar na) :oops: . ai o bere si de la je. respekt
|
daaaaaaaaa bah ... te-ai tacanit frate pai cum ? marea ... muntele ... campia ... ce dracu cauta astia in sigla noastra ... scoate RELIEFUL?
ps: ce e ala relief? :wink: |
e PERFECT (adica aproape) :twisted: :twisted: :twisted:
vezi sa scrii si Road Runners dedesubt si eventual Timisoara , sa se stie :!: yo nu-ti dau bere , da' ma ocup de restu' cu tricourile. :D |
Re:
Quote:
Ce tare e asta ... e PERFECT ... da mai modifica asa in proportie de 50% !!! Ce dracu?? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning