![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
off topic alexGTI: nu
on topic: am condus o nava martiana de vro 50000 de cai:P |
1 Attachment(s)
Noul C220 mai demult la drive test :D 170 cai dar automata:x
o dadeau ieftin aia..doar 44.000 euro :lol::lol::lol: |
dacia 1300 data pe ulei!
|
ceea mai puternica masina pe care am condus-o vreodata a fost in state mai exact in california un ford:D masina tatalui unui prieten, care era putin mai mare decat mine si avea permis si evident ca l-am amenintat cu o arma ca sa ma lase sa o conduc si eu...
un ford thunderbird supercharged(foarteeee supercharged):D...este inpropriu zis am condus-o aveam 16 ani, era sa decolez cu ea:D au fost cred cele mai inspaimantatoare 5 secunde din viata mea...nu mai tin minte detalii tehnice, tin minte doar ca masina avea parasuta(jennifer) in spate si nu era road legal in comparatie cu ceea mai puternica masina condusa de cand am permis care este un murcielago, pot sa zic ca nici nu se compara...din mare taur devine mielusel |
am condus un M6 al unui prieten insa nu prea am avut unde sa merg tare cu el..in schimb mi s`a parut f fff rigid ..drumul pe care am condus era de tara si se simtea si cea mai mica groapa
in rest a fost foarte frumos insa am condus la jumatate din puterea masinii (250 si ceva de cai):!: |
noul RS6 Avant 580 CP, din pacate nu am avut unde sa pun toti caii pe strada :)
|
Quote:
cum ai condus tu M6 la 253.5 cai ?! :???: |
avea piggyback si era setata pe GPL
|
Si eu am condus M6 de 250 de cai; oricum, cel mai rau e cand te scoli si se evapora.:sad:
|
are un buton langa cel cu frana de mana care este special pt race si pt condus normal
in fine ce sa va explic voua?! |
Vrei sa zici iDrive, iar cea mai slaba setare e de 400CP.
|
Quote:
poti sa reglezi raspunsul cutiei,al acceleratiei,astea sunt alte treburi.dar 250 de cai nu o sa aiba niciodata....un m6.... dar de ce iti explicam noi tie cum e in m6 pe bune?! |
cea mai puternica masina condusa de mine ...un bmw 540i
|
chiar asa..eu zic sa`ti vezi de treaba ta
@ontopic :asa mi`a zis proprietarul masinii ca masina trage la jumatate din putere (oricum ideea in sine conteaza) |
Quote:
Sport Mode Off - 400 CP Sport Mode On - 507 CP Scuzati off-topicul. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning