![]() |
Re: top speed-uri golf3
1 Attachment(s)
Undeva intre 190-195km/h.Pe autobanda.Motor de 1.6,75cp,ABU.Cu volanta usurata si bujii "dalea bune"(NGK).
Jantele sunt cele de la mama ei din 93 de tabla pe 14. |
error mare la ceas, cu 1,6 75 hp nu ai cum sa ajungi la 195
PS: volanta usurata stii la ce te ajuta? ma indoiesc.. |
Quote:
2.ce poza e aia la tine tata ? pe bordu ala indica aprox 230 nicidecum 190-195 cum zici tu, iar ala e bord de GTI gradat de la 20 km/h la 240 km/h 3.ce e cu minciunile astea ? |
cum nu suportati sa fiti invinsi, chiar si de imaginatia unora, rai mai sunteti baieti rai, apropo uite in poza lumina albastra e o facatura RUSINE DINU PATRICIU!!
|
1.8 66kw/90 cp motor abs '92 stock in afara de o toba sport:P cu 4 pers in masina pe autostrada A3 ... 191-192:))..precizez ca nui golf3 e ci vento;)):)).................am vrut sa pun un video dar nu stiu cum..daca ma ajuta cineva sa imi zica il pun cu cea mai mare placere
|
Pana nu veniti cu amenzile semnate de parinti eu nu cred p nimeni:))
|
de parinti?:P....huh..treaba asta nuntzeleg
|
era faza d la scoala q lucrarile semnate d parinti;)
|
1 Attachment(s)
Hai ca pun eu filmul in locul lui Sc0fy sper sa nu se supere:-P:lol: Attachment 1327502
|
Quote:
Bordul meu are de la 20-200.Asa am cumparat-o.Poza am facuto din mers cu telefonul.:D Ah...si din cate stiam volanta usurata in principiu o ajuta sa urce mai rpd in ture dar ii scade din "inertie" cand o lasi la liber adica masina incetineste mai repede...sau? |
Quote:
pai poza aia care indica acea viteza e poza unui bord de la 20-240 :-/ cum vine asta? |
91SIN eu iti manc motorul bucata cu bucata daca tu cu 1.6,75cp ai prins 190km/h. Uitate la filmuletul pus mai sus de mine cat poate un 1.8 stock ;):lol:
|
doar 140 km/h deocamdata cu GTI-ul
nu s-a dat terenu' si vremea nasoala |
2 Attachment(s)
pun si eu una cu dovada
golf 3 1.4 55 cai model rabbit pt austria |
mk3 1.6 AEA, treapta 1 - 50 km/h, treapta 2 - 92 km/h, treapta 3 - 150 km / h ... asta e la a mea ...
roti 195-50-15 cu a 4-a i-a dat un prieten 195 ... ( acelasi motor ) o sa facem proba si pe gps :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning