![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
10 Attachment(s)
........
|
Maine o sa fiu si eu prezent cu masinutza ! :)
|
Mult p|zdaret......place la mine :)
|
Foarte frumos... Mi-a placut o atmosfera placuta... locatia foarte ok... Masini destule... oameni primitori...
|
drifturi poze alea nimeni nimic pana acum ?
|
25 Attachment(s)
si ceva fete:lol:.....
|
Quote:
|
Quote:
|
undeva dupa 12
|
Cam pe la 3-4 încep drifturile :D :lol: asa ce stiu eu....
|
19 Attachment(s)
am sa pun si eu cateva poze
|
Ma bucur ca dacia e apreciata....chiar s-au facut eforturi sa isi faca aparitia....avand in vedere ca azi pe la ora 12 piesele de la cutia de viteze erau intinse pe o masa :)
|
pai sincer daca nici masinuta aia nu este apreciata ,tot respectu daia am si facut prezenta la pitesti pt acea masina
|
Sper sa il impulsionez pe proprietar...si in cel mai scurt timp masina sa fie gata. Multi zic ca asta e produsul finit....dar mai e mult de lucru pana acolo. Bara spate va arata altfel, va primi mastile la faruri, bari vopsite etc etc. Momentan problema este cu transmisia....nu "suporta" puterea motorului...desi in ea au intrat numai piese de calitate. In micile teste pana la locatia de azi....se pare ca istoria se repeta....incepe sa "caraie" treapta 2.....si usor incepe sa cedeze placa :( . Sper sa ma insel....oricum se configureaza alt ambreaj si sa speram ca e alegerea castigatoare.
|
orcum a facut senzatie ,am stat 30 min special so analizez si am stat 40 min la tot salonu asa ca merita prezentata la 4tuning days,tot respectul pt propietar
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning