Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj Street Racing (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/12137-intalniri.html)

alexufo 16-11-06 23:54

Re: Am de gand sa punem la cale o intalnire!!!!!pe zi sa fie si sa cuprinda absolut o

ok atunci pe cai ..sa terminam masinile si sa pregatim ...

DaNuTzU' 17-11-06 00:09

Re: Am de gand sa punem la cale o intalnire!!!!!pe zi sa fie si sa cuprinda absolut o

mah fa odata chestia aia!!!!!!!ufo!!!!!

Andrew_BAI 17-11-06 00:13

f fain...abia astept...oricum...sa fie in weekend neaparat...in rest putem sa mergem si pe marte ca oricum distractie iese...ceva gagici? :D

ZanDer 17-11-06 08:37

da ma is fffffffffffffffffffffffffffffffff multe gagici in csr deci nu tra sa aduceti nici una ... :rolleyes2 ... Duamne !!!

oricum ... ma doare in poola, am discuri ventilate si planetara beton :lol:

... si inca ceva, ar trebui sa anuntati toti membrii csr, nu de alta da nu vreau sa fim pe urma 20 pe 40 de locuri daca ii vb sa merem la party.

DaNuTzU' 17-11-06 11:03

eee
toti sa fie !!!

Andrew_BAI 17-11-06 12:47

Zander..esti un keke...eu ma refeream sa aducem cu noi...o sa fim numa csr sau fiecare isi aduce femeia? Atat....Capito? sau sa-ti traduc in alta limba :p limba keke :)))

DaNuTzU' 21-11-06 15:17

SAMBATA!!!!!!!!
ORA:13:30 in OMW Calea floresti!!pe la ora 14:00 zic eu sa plecam spre locul stabilit;)

mai anuntati-va si voi unu pe altu;)
si daca nu e bine asa spuneti-va parerea!!

DaNuTzU' 21-11-06 22:49

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 631332)
SAMBATA!!!!!!!!
ORA:13:30 in OMW Calea floresti!!pe la ora 14:00 zic eu sa plecam spre locul stabilit;)

mai anuntati-va si voi unu pe altu;)
si daca nu e bine asa spuneti-va parerea!!

rectific ca sa incapa toate masinile hai sa ne intalnim la ss sau in parcare la sigma in zorilor!!!

daca nu va convine ceva exprimati-va!!!

Bogdan' 21-11-06 23:21

eu unu is cu ss..
tare astept sa vad ce masini mai sunt in csr
si...pana la urma la 13:30 sau 14?nu de alta da sa se respecte si punctualitatea

DaNuTzU' 21-11-06 23:23

hai sa fie 13:45:P sa fim impacati toti va rog sa va prezentati!!!!

Andrew_BAI 22-11-06 13:42

e o mica problema cu After8...s-au cam rezervat locurile de 1 sapt...sper sa pot rezolva cumva...am vb cu patronu, azi tre sa-l resun...poate schimbam ziua pe vineri dak este loc atunci...oricum...am sa tin legatura cu Laju si el cu voi...sper sa iasa brici...pana atunci..take care :)

ZanDer 22-11-06 16:30

deci oricum faza cu ss ii batuta in cuie, afteru la fel da vedem ce si cum

DaNuTzU' 22-11-06 16:57

asa va vreau !!
sambata la ss;)!!!!!!!!

DaNuTzU' 23-11-06 18:20

am vb cu laju vineri after sambata ss!!!

SVLadone 23-11-06 19:46

i'll be there.....cum sa lipsesc la asha ceva????;-)
Tre sa fie curata masina???:lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning