Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce masina sa imi iau ? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/1213-masina-iau.html)

CeReS 07-06-04 22:30

ai dreptate... de aia am zis Subaru Impreza WRX

Zyx 07-06-04 22:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
zyx, m-ai bagat in ceata...cum adika \"aceasta modificare este numai pentru curse\" ?
sa inteleg ca ai si chip si tuningbox, iar boxul il pui numai la curse ? ai tot computerul skimbat ? ai mai multe stage-uri ?

Deci, aceasta modificare este numai pentru curse, numai ca, de la mare (cand am \"instalat-o\") a ramas pe masina... Modificarea este ceva mai grava, dupa cum am mai zis... Decat una care se gaseste pe piata... Si cai, cred ca am pe undeva pe la 210. Acum, astept sa vad cum merge treaba k sa fac un Dynotest k sa nu mai fie toata lumea atat de intrigata! Cui nu ii vine sa creada, facem si pariuri. Sau, mai simplu: fac testul iar daca este cum zic eu, cine se baga, plateste! Daca nu este asa... platesc eu! Ce ziceti?!Eu, zic ca cel putin 200! Care se baga?! S-ar putea chiar sa treaca de 210, nu stiu, dar oricum nu credeti voi, corect?! Si , k sa stiti toate datele problemei: filtrul este BMC, in cutia originala de la masina (deci nu este conic, direct pe admisie sau q carcasa din fibra de carbon...), iar la evacuare am pusa o toba Sebring (k sa faca ceva zgomot :wink: ) si ... cam atat!

Zyx 07-06-04 23:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Quote:

n0namee, intr-adevar, ce *** de masina e RX8ul, nu? Nu-i mare chestie sa-l faci, mai ales cu un diesel, este?? TTul putea sa aiba si 180cp, oricum AIA intr-adevar e o masina de ***, nush daca-l stii pe H Coupe-ul din Buc cu nr BOG, ala a dat rushinici grave la TTuri. Si Coupe-ul e orice, numai mashina sport nu!
Bogdane, la Baneasa, un TT a lucrat un Subaru STI... :shock: :shock:

Fratilor, TT-ul de la Baneasa, este facut la MTM, care, va rog frumos... face treaba, nu gluma. Are din cate stiu eu Stage 3, fiind dus in 280cp... Asa ca, nu stiu, dar daca Subaru ala era stock... este foarte posibil sa-l fi facut TT-ul. Parerea mea!

RoSonic 07-06-04 23:10

dynotest pe un leon 1.9tdi de 150 cai chipuit:

http://www.insomniaracing.org/advice/dyno/dyno.avi

film facut de baietii de la Insomnia...

Zyx 07-06-04 23:21

Da, dar la masina mea... e altceva... Aia este modificarea care o aveam inainte de cursele de la mare, daca ma inlegeti!!! :wink:

Hondarul 08-06-04 07:47

Mai astia pesimisti, cand o sa vedeti rezultatul testului aici, ce-o sa mai ziceti cand la 5400 rpm apar 233 cp ????

BogdanCMS 08-06-04 09:41

Lasa mah, ca aici discutam cu ingineri cu ani de munca si experienta in spate, nu cu orisicine. Uite ce am umplut noi topicu' omului cu discutii inutile si departe de subiect...

CeReS 08-06-04 10:09

zyx s-a vazut cati cai are masina ta la Baneasa, asa ca nu vad ce rost are discutia asta
respekt ptr masina ta, kiar daca are doar 150hp si merge cu motorina tot ai castigat grupa
asa ca lasa-i sa creada ce vor :lol:

akimoto 08-06-04 10:32

zyx, ocolesti raspunsul. CE AI PE MASINA ? CARE-I MODIFICAREA NUMAI PENTRU CURSE ? spune daca e secret ca sa nu mai insist.
toba si filtrul iti dau vro 5cp deci restu cailor de unde vin ? ai un chip mai tare si unu mai slabutz ? ala tare il pui la curse si dup-aia il skimbi ? box-tuning ?

Zyx 08-06-04 12:08

Fratilor, sub capota am un 1.9TDI. Nu am nimic special, v-am mai zis... Sunt de acord cu tine, akimoto, ca filtrul si toba imi dau cam 5 cp, de fapt eu cred ca intre 5 si 10cp... Parerea mea...
Deci, nu am nici un box(nu este bun si am mai ziso). V-am mai zis dar hai sa repet: la mare, am modificat softul mai... rau. Ce este atat de greu de priceput?! Da, aqm tre sa-l schimb pt ca imi omoara motorul daca-l tin mai mult... Nu de alta, dar daca nu ii dau talpa nu are nimic... dar cum naiba sa nu ii dai cand ... rupeeeeeeeee?!

akimoto 08-06-04 13:56

ahaaaa....si cand io ti-am zis ca n-o sa tina motoru' daca modifici softul peste limita te-ai enervat

Zyx 08-06-04 18:35

Fratilor, sunteti culmea... Nu va convine nimic... Deci sa inteleg ca nu se baga nimeni la pariu?

Hondarul 08-06-04 18:57

Io ma bag, dar PRO Zyx... Ca am vazut masinutza in actiune !!!

n0namee 09-06-04 01:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Lasa mah, ca aici discutam cu ingineri cu ani de munca si experienta in spate, nu cu orisicine. Uite ce am umplut noi topicu' omului cu discutii inutile si departe de subiect...

frate lasa ca e mai bine asa ... vorbim cu destepti care ii iau pe toti in balon. frate din partea mea spala-te pe cap cu seat cu tot. nu vad ce trebe sa sari tu asa in sus de cur. ok am gresit ... exista posibilitatea ca sa aiba 200 de cai. da in loc sa vii sa o spui ca omu' vii si ne iei aici in balon ampulea. la urma urmei seat-ul ca masina nu imi spune nimic.

Zyx 09-06-04 01:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
Fratilor, eu nu am avut probleme cu masina asa cum a avut CMS si am tot Seat, mai exact cea care spune Ceres... Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). Dar asta este, ce sa-i faci... cine stie care este treaba pana la urma...
_RaZVaN_, intreaba-l pe Alex(RX-8) de masina mea... Sunt curios ce iti va spune... Spune-i de Seat-ul negru pe motorina!

Zyx da ce i-ai facut? I-ai pus un final de toba sau ce ? :twisted: :twisted:

Frate, nOnamee, nu stiu care pe care... Avand in vedere ca tu ai inceput cu mistourile...
Si sa mori tu ca Seat-ul (ca masina) nu iti zice nimic?! Ma abtin!!! De fapt nu: BESHI MAH!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning