![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Radu termina azi rocco-ul, si te invita la o plimbare, asa, ca de rodaj. Da-mi un pm cu numarul tau de telefon, asta daca nu-l are Slip, ca si fata de el am o datorie morala :))
|
sal!cine iese la o plimbare prin downtown?
|
S`a iesti...Yo... Tu!Slip si un ZyZ proaspat motorizat!
|
TARE ZYZ-UL imi place cum suna motoru ala...are un aer de bad boy
|
cristy, esti penalizat, la fel si zyzu. pai bine ma, sa nu dati voi un telefon?!!!!!
>: |
Da un nr de tel si te anunt de fiecare data cand iesim..
|
Quote:
am incercat aseara jumate de ora inainte de intalnire sa dau de tine zicea numai reteaua orange...retea ocupata..nr ocupat... blablabla... apoi a incercat cristi...aceeasi poveste... iar radu... nici nu stia k e intalnire...l-am furat de la fundatie k freca menta pe acolo :P :)))) :lol: si am zis k nu are rost sa o frece la fundatie...sa vina la palat k sa miroase frumos.. mentolat :D hai k ne mai auzim la vreo intalnire... o sa fie destul de dese... oricum nu ai pierdut nimic,... data viitoare dak ai probleme cu telu... arunca-l ...sau fa ceva k sa te putem anunta... hai ..te salut.. bafta |
:)Razvan....Am sa`ti fac pana la bolid ca trec destul de rar pe acolo si ... sa tzii telefonu ala in portbagaj!!!! :P
|
acu eu momentan sunt acasa la parinti, in VS, dar vin eu si in Iasi. cu telu nu aveam acoperire un de eram ca aveam ore intro incapere pe la subsolul facultatii.
ORICUM, MULTUMESC CA ATI INCERCAT SA DATI DE MINE LATER ;) |
care iese pe strasse?nu merge nimeni sa dam o tura????se pare ca vorbesc singur...
|
Dap..eu ma duc la o plimbare romantica cu Ana....cat mai am permisu :)
|
i'm home!!!!!!!!
hai la o intalnica :D |
asta seara (in acest moment) sa incercam o intalnire la PALAT, cei care pot veni sa vie, cei care nu , sa anunte si pe altii.
LUME, LUME, HAI LA INTALNIRE LA PALAT, ACUM, IN ACEASTA SEARA |
eu sunt pentru !!!!count me in!
|
Baieti, poate ma mai anuntati si pe mine.
Cristi, macar din cind in cind. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning