Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

BoSsuL3TZ 21-06-04 12:32

:D sunt mai calm fratzilor 10x pentru incurajari.. :) in fine, aseara dupa ce am vorbit cu ai mei parintzi m-am simtit si mai super.. zicandu-mi de ce am spus ca n-am fost, ca puteam sa le spun ca au fost ei la FILIASI si cand s-au intors au ramas fara benzina.. :D :D :D :D\" + alte idei.. care sa ma scoata.. nu mi-au interzis sa nu mai iau masina.. dar e si normal ca n-o mai iau eu .. sa fiu eu sanatos.. si fara probleme :D ;) in rest bafta! :)

Gabi ai scapat de proba orala?.. sau ai maine?..

Gabi 21-06-04 12:35

Vezi c-am facut topic separat.

tekno 21-06-04 14:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
A ma NU mai lasatzi sa filmeze la ilegale.. nici macar poze!! Va compromitetzi singuri.. poate

faza cu camerele shi la noi a fost... la inceput se filma... chiar prima data cand ne-a prins garda se f ilma... ideea e ca ei nu au ce sa faca cu casetele respective... eventual sa ia numerele de inmatriculare de pe mashini, daca se vad... ca sa foloseasca un film ca dovada trebuie sa fie filmat cu un procuror de fatza, asha se face un flagrant din cate shtiu yo... acuma s-a lasat shi la noi lumea de filmat... dupa nefericitul accident... :(
oorcium... va urez bafta...

Al3xius 21-06-04 14:40

...ce accident ? :oops:

COIOTU` JR. 21-06-04 15:41

salzz

Bosuletz` sa stii ca de acum inainte(vreo 2 3 saptamani) nu se mai fac liniutze.......) :(
O lasa mai moale totzi.......pana se linistesc treburile........ :?
PS: Sa stii ca nu au ce sa itzi faca (garda)decat (poate)sa itzi dea o amenda...dar nici pe`aia nu prea cred sa tzio dea. :)

BoSsuL3TZ 21-06-04 20:43

las frate.. nu mai conteaza ce-a fost.. ;) conteaza ce va fi.. :D noi sa fim sanatosi.. si sa avem parte de curse fara probleme..

O decizie inteleapta.. ca prea s-a pus Militzienii pe noi..

tekno 22-06-04 13:01

aham... cand era garda pe noi... am luat shi noi pauza de la curse... da' noaptea cand se faceau de obicei curse... ne intalneam shi mergeam la picnic... :lol:

COIOTU` JR. 22-06-04 13:14

Bosuletz .........o sa o lase mai moale totzi cateva saptamani............da` dupa aia.............o sa fie beton! :) E mai bine asha....... :wink:
Tekno unde mergeatzi ma noaptea cand se faceau de obicei curse???? :P :P :P :P :P :P :P :P

OVI 22-06-04 14:17

la picnic...pe bune ca acolo se mergea :lol:

tekno 22-06-04 14:39

ce caterinca mai era... :lol: :lol: :lol:

Al3xius 22-06-04 14:42

lol :lol: :lol: :lol: cum la picnic ma ?! :lol: :lol: :lol:

tekno 22-06-04 16:15

ne strangeam... shi in loc sa facem curse mergeam la padure shi faceam foc shi prajeam carnatu'... statream la o poveste... :P :P :P :lol: :lol: :lol: ca la picnic

COIOTU` JR. 22-06-04 18:54

PICNIC NOAPTEA????????
LOLLLLZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
=))

tekno 22-06-04 19:59

da' man.... habar n-ai ce fain e... :lol: :P

Alex NOS 22-06-04 22:04

Trebuie sa o lasam mai moale 2 sapt asa...Daca se continua cu liniutele politia din craiova va fii in atentia presei din toata tara si pina la urma va trebui sa faca ceva ca sa iasa cu basma curata..Poate chiar sa dea un exemplu.Iar eu nu am bani sau relatii ca sa ies din cct...Asa ca o sapt,doua o sa bag in masina benzina de 95 octani si nu de 100 octani,si o sa merg cu 2000 rpm,chiar daca mi se rupe inima...:)

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning