![]() |
Re: Logan - premiera : eleron de carbon
e misto si face toti banii ..loganul rosu e tare de tot
|
frumusel pt un log,dar nu as vrea asha ceva
|
arata superb... da un aspect super
|
atemika ce logan tunai ai tun in CTA??? in ce ai bagat 7000 de euro?
scuze poate confund eu dar... sunt cat de cat in tema cu loganuri tunate shi in afara de 2 facute la pilot, unu alb shi unu rosho, o tiganie galbena taxi pe acre scrie LOGAN By GICA sau ceva de genu shi 2.0l MPI, eu nu shtiu mai e unu verde cameleon dar ala nu te supara are praguri de la ... imi scapa, tipul de pe poporului REPET poate nu iti shtiu mashina dar daca e aia verde de care vb eu... mai multe de 7 milioane de ROL nu are in plus fata de fabrica scuze daca greshesc shi nu e aia mashina ta Pentru Pilot, ca doar aia au facut topicul unde va gasesc in CTA??? |
atemika tu ai loganu ala verde inchis din cet? pune poze chiar daca esti tu ala sau nu
|
atemika , citeste la FAQ si vezi ca scrie acolo cum pui poze pe forum.. Vezi poate te descurci u la "Go Advanced" ca pe acolo undeva se pun.. vezi si u..
|
Quote:
|
simpatic eleronu d carbon
|
Frate sunt Tari une loganuri ;)
|
sincer nu am ce sa comentez la noile kit-uri pt logan .... mai ales eleronull....pik spuma
|
super tare loganul rosu ... de bun gust ... kt despre cel perla mai are de lucrat ... sau de inlocuit :chainsaw: ... eleronul este nasol ... parerea mea !!!
|
Quote:
:) |
super
Foarte bine arata Loganu ala rosu
|
Misto eleronu da cam simplut totusi...
|
service care face asa ceva nai sa gasesti ... ori te duci la "nea gica" ori ... te inarmezi matalutza cu rabdare si cu iscusintza si ti le faci singurel !
nui f greu ! dc vrei mai multe detalii sau si poze pm ! numa bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning