![]() |
Re: Râşnov 2009 FRAS
am vazut,oricum chiar si asa astazi s-a inteles foarte bine cu masina,fapt ce se vede din timpul scos
azi am aflat ca inainte de urcarea de vineri nu s-a mai pus la volanul monopostului |
Poze cu aproape toate masinile din competitie:
http://picasaweb.google.com/bogdan.f...LudovicBalint# |
6 Attachment(s)
Update galerie foto Day2.pana maine cand vor fii fotografiile in galeria proprie le gasiti aici
http://picasaweb.google.com/gabitriu...nt0810Mai2009# Attachment 911815 Attachment 911816 Attachment 911817 Attachment 911818 Attachment 911819 Attachment 911820 |
:) bv lor
|
baieti a fost demential ,vremea a tinut cu noi,nasol de clio ala si de polo ca erau facute cam muci!Eu nu am urcat sus(am fost la postu 6) ce era la postu 8-9 de se rasturnau toti?
|
eram eu acolo...:D
unde a iesit andreea am stat exact in acel loc unde a scos indicatotu.am plecat cu 2 masini inainte sa vina ea.(am scapat si de data asta:rolleyes2).. in postu 8 sincer nu stiu..pe polo se pare ca suspensiile au fost cam tari(l-am prins si in postu 6 pe 2 roti)iar de clio chiar nu stiu ce sa zic.destul de urat accidentul.ma bucur ca toti sant ok-mai putin indicatoarele de pe margine. cat despre vreme no coment.dupa atat frig si iarna era si cazul sa avem o dubla pe soare.cred ca sant destui care se plang acum de arsuri:D felicitari concurentilor si sa ne vedem cu bine la urmatoarea etapa! |
felicitari Ono !
|
Pai noi (eu si just_giugiu) am stat langa tine,eram baiatul brunet cu Nikon D40
|
Crema after plaja aveti careva? Ca pe mine ma ard mainile, fata si ceafa:D
|
felicitari tuturor mai ales lui puiu care a reusit incaodata sa ne surprinda cu evolutia lui! parerea mea ar fi ca daca osella era condusa de puiu se stabilea un nou record pr rasnov adika 2 sau sub 2min ! oricum frumos am fost la ambele etape
|
19 Attachment(s)
Cateva poze de azi
|
Am ramas cu un gust un pic amar dupa aceasta etapa de vtm...in ultimi ani tot mai putina lume vine...tot mai putini concurenti...jandarmi parca scosi din grota (pumni mei minte nu are) pusi pe impartit amenzi(or fi avand norma)...uni comisarii de cursa pusi numa sa fie acolo...organizarea pe an ce trece lasa din ce in ce mai mult de dorit...nu-i de mirare ca lumea nu mai are interes pentru aceasta competitie...pacat
In general a fost oki...lupta a fost frumoasa la varful clasamentului si nu numai... Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor. p.s.:poate data viitoare se vor pune si niste pubele ca la ce mizerie a ramas dupa spectatori....zici ca ai fost la un meci de fotbal din divizia Z...rusine |
Quote:
ps:felicitari Tavi,Gabi si tuturor celorlalti participanti!!!! |
cred ca singurul semn este ca ar trebui sa fim atenti cu totii unde ne asezam.ca fotografi de presa semnam pt vietile noastre(se intampla ceva nu este nimeni tras la raspundere)ca spectator insa trebuie sa mai asculte sfaturile oficialilor pt ca nu e de gluma.ati vazut cum au zburat si polo si clio-ul .si ala este un loc unde stam de multe ori la foto.sant jandarmi care sant ok si te poti intelege cu ei dar ei nu fac decat sa urmeze niste ordine.
sa speram ca nu o sa avem evenimente neplacute pe viitor. cat despre gunoi....e adevarat ca nu s-au pus pubele sau macar saci dar acu sa fim seriosi.cum eu mi-am carat acasa 2 sticle de suc goale si o punga de gunoi putea sa o faca oricine.. |
Apropo de arsuri... Prienena lui Lumberjack sigur nu prezinta...:lol:
Serios vorbind nu mi s a parut ca ar scadea CNVC in valoare de loc, chiar din contra. Pilotii au mari probleme cu bugetele, dar totusi am vazut masini mai ingrijite si mai bine puse la punct, spectatorii au fost chiar foarte multi, vremea foarte arzatoare. Problema gunoiului tine mai mult de educatie decat de 14 pubele de gunoi plasate in posturi. Una peste alta o cursa frumoasa. Felicitari castigatorilor. Impresionanta clasarea lui Onofrei care desi s a jucat numai cu masina pt a se obisnui cu ea a scos timp foarte decent. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning