![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Sal , ma intereseaza si pe mine o evacuare cap coada pentru un renault clio 1.4 8v , catalizatorul mai exista dar este gol si din aceasta cauza am si martorul de noxe aprins pe bord. Spune-mi te rog un pret cu si fara catalizator + o toba care sa nu se auda tare , una silentioasa. Diametrul as dori sa fie de 43mm adica cum e si cea stock ... deoarece dupa ce am modificat traseul cu o teava de dimensiuni mai mari si masina a fost pusa pe dino a scos 62HP si un impresionant cuplu de ....98nm , deci ceva nu e in regula din 75hp in loc sa ii dea cai a luat cai si de la altceva nu prea are de unde sa fie... ms
|
Quote:
|
SNIPERU"
Scuze de off topic, dar vreau sa stiu daca ai gasit suportul ala de ceasuri suplimentare pt cazanul meu.....:mrgreen: Daca la i gasit da mi un PM sau un off line pe hanzo_dotz....:D |
salut!
o toba sport finala, sa nu faca prea mult zgomot dar sa se auda bine :) pentru Opel Astra G 1,6 16V? ce pret si ce model? merci! |
Salut. Ai lucrat ceva pe vreun Aveo pana acum? Dar pe o Astra G Caravan? Bafta in continuare.
|
Va asteptam
Sambata 12-09 si Duminica 13-09 pentru constatari gratuite si chiar cu sfaturi pentru masinile dvs! Sunati inainte pentru programare. |
salut!
o toba sport finala, sa nu faca prea mult zgomot dar sa se auda bine pentru Opel Astra G 1,6 16V? ce pret si ce model? merci! |
salut am si eu un golf 4 1.6 serie motor akl rasufla pe la galerie ai ceva si pentru mine
|
si cat ma duce una ?
|
pret pentru o evacuare de oltcit...din Y de la galerii pana la toba finala (unde se mufeaza) pe inox...maxim +5mm fata de fabrica in diametru.
|
va salut. cat ar dura toata lucrarea pentru un traseu de bmw e46 2.0diesel,2003 de 150cai? daca renunt la catalizator vor aparea ceva probleme? as veni pana la voi special pentru treaba asta, de asta va intreb cam cat ar dura. multumesc.
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
si pozele cu galeria, sa-mi spuneti dc mai e urata...
|
Salut, pentru o solenza un traseu complet de inox cam la cat ar ajunge ? multumesc
|
2 Attachment(s)
Ma intereseaza traseu inox dupa catalizator pt un Mitsubishi Eclipse 2006 GT V6 motor 3.828 cmc. Traseu stock are 60mm. Vreau unul pe 67mm. Cat mai putine coturi posibil, cu toba intermediara si finala. Exact ca in pozele atasate.
Un pret aproximativ si timp de executie? Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning