![]() |
Re: E36 - The e36..
Quote:
Revin cu poze va salut |
5 Attachment(s)
pozele promise:D
|
Quote:
|
Frumos cadou acuma ar fi bun sa iti ei PS2 sau PS3 sal pui sa te joci cand esti plictisit :D
|
Quote:
Quote:
Sarbatori fericite An Nou Fericit Hai Noroc |
10 Attachment(s)
buna..nu am mai postat de ceva timp...din ianuarie pana acum sau cam intamplat multe
am cumparat jentiile BBS RC 035 pe 17 8 j toate 4 am cumparat scaune Vader si am retapitat interiorul masinii..mai putin plafonul nu e inca terminat! urmeaza sa imi vina jentiile de la vopsit si apoi finalizarea la tinichigiu apoi bag la vopsit la tinichigiu evazam aripile daca va fi nevoie.. terminarea capotei gtr si renunt la locul de la roata de rezerva... poze. |
10 Attachment(s)
.........
|
8 Attachment(s)
si ultimele...:D
|
uau !!!
|
Mama ce de cadouri a primit masinaaa! Ai spart o banca? :)) Abia astept sa vad cum arata cu toate chestiile noi pe ea :shock:
|
2 Attachment(s)
Quote:
astept sa vina jentiile de la vopsit sa pot continua proiectul pana at pauza.. jentiile vor arata cam asa doar ca suruburile nu vor fi aurii ce tot negre... |
de abia astept sa o vad gata si sa o scoti la strada ! spor la munci !
|
blacked out jantele :) va fi faina de tot combinatia, abia astept sa vad si eu cum o sa iasa.
|
sper si eu din tot sufletul ca va fi gata cat mai repede...ca deja m-am urat sa ma tot uit la ea si nimic mai mult:(dar incet incet si cu rabdare va iesi frumos(sper)
va salut |
dupa parerea mea ar arata mai bine cu suruburile rosii,ale,galbene sau o culoare deschisa,all black nu vor iesi in evidenta la adevarata valoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning