![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
5 Attachment(s)
atasez si eu niste poze8) :lol:
|
caut si eu tubulatura pentru bara de M, cine ma poate ajuta?
|
8 Attachment(s)
atasez niste poze cu matza la aer :D am iesit un pic in parc cu clubu la intalnire si nu m-am putut abtine sa nu-i fac o sedinta foto 8)8)
|
Pai normal k nu te-ai putut abtine :D
|
sunt ahtiat :D ;) mc mult cristi pt poze te descurci bine de tot :D 8)
|
Quote:
|
o sa fie pe desktop si eu o sa salivez :D:D8) cat mai rpd tre sa facem unele si pt desktop:lol:
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarele lucruri::?::?:
1. tubulatura pentru bara fata de M 2. cheder usa stanga fata |
m-am dat cu un Megane I 1.6 16v 105 cp si m-a facut:shock::shock: dar nu prea inteleg dc, intr-a 2-a simteam ca nu trage... si m-am gandit saptamana viitoare sa ma mai dau odata sa scot cablu de la motorasu de relanti ca ma gandesc ca de la ala e... asa o fi? :???::???::???:
saptamana viitoare poate vin si bujiile si imi iau revansa in fata meganului;) |
Quote:
|
da ma, dar totusi e un megane I 1.6 105 cp, care are cu 100kg mai mult ca masina mea, si nush daca ar fi chiar asa sa ma faca...:cry::cry::cry: oricum m-am suparat tare de tot pe masina, o sa-i aplic o pedeapsa saptamana asta, nu primeste nicio spalare:evil::evil::evil::evil: doamne ce se alearga unu cu`n m3 e92 p`aici prin buzau, tot horcaie motoru ala p`afara, a inebunit proprietaru :D:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
1st day....
|
pentru un renault,alea 16v trag destul de bine, iar motorul de bmw de 1.6 nu e unu de la care sa te astepti la rezultate. 316 de fabrica scotea 0-100 un aproximativ 12,5- 13 secunde , iar un megane scoate intr-un 10.5-11. Dupa 15 ani de stat pe asfalt nu cred ca mai scoate nici una timpii respectivi. Oricum parerea mea e ca ai cale lunga pana il dovedesti pe respectivul cu 16v-le. Importanta e plecarea ta care daca nu este aproape perfecta nu te iarta nimeni. :)
|
Quote:
316i coupe face suta in 11.3 secunde din fabrica... ( eu unul pot face pariu ca cu masina mea pot scoate suta in jurul a 12 secunde ) diferenta dintre motoare ar fi ca bmw ul are motor SOHC 8v ( nu stiu ce tip de motor are renault ul ) teoretic cursa ar trebui sa fie echilibrata.... dar la mijloc mai intervine si pilotul... |
yo cred k nu ar trbui sa te faca megane.. yo am facut cu clio sport f1 200caluti dar nu ma luat.. de fapt nu cred ca au sansa astia cu renault.. pt k bmw e fortza la plecare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning