![]() |
De ce neapărat la 17 ani? În Piteşti am cunoscut fete care dacă la 16 ani erau virgine nu mai ieşeau din casă de ruşine :lol: şi vorbesc foarte serios :)
|
pai .. in primul rand, vreau si eu sa cunosc fete din astea, par interesante
:D gabi ... vezi ca tu s-ar putea sa te trezesti cu un telefon ,atat tu cat si alexius ... la modul ca ... \" hai ... am ajuns la craiova , zi unde ne vedem .. \" ;) stii cum sunt eu , cu telefoanele :lol: doamne ce i-am facut lui Alexius de ziua lui , :lol: |
Abia aştept, mâncate-ar tata :twisted: Te aştept cu cea mai mare plăcere, da' ţi-am zis, nu în week-end. Dacă vii în timpu' săptămânii, poţi să rămâi la mine peste noapte :wink:
PS & ontopic: hai la Piteşti să-ţi arăt eu câteva :P |
Re:
Quote:
1 eu doar la sc scriu corect.. pe net scriu astfel incat sa se inteleaga! vrei sa vezi si tu cum scrii? uite\"dekt - decat se scrie\" \"adik \" --- :D 2 problema sare de la fata la fata- nu toate sunt la fel 3 si daca nam nici bmw din 2001 ce ma fac? :)))))))) :twisted: ( ai dreptate in mare parte) |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"LEXUS\"]
Quote:
bine spui tu .....\"care gagica rezista inseamna ca are ceva in cap si daca va alege p un anume cineva sa fie primul il va rasplati mai bine\"--- eu unu nu vad o rusine sa fii virgin/a la 17-18 ani ... fiecare cu mentalitatea lui acum |
desigur ,so .. voi spuneti ca daca una ....
sta cuminte pana la 17-18 ani ... or so .. primul care CONSIDERA ea ca o merita .. va fii rasplatit intr-un mare fel .. hello .... una care sta cuminte ... habar n-are de corpu ei .. e altfel , cand vine unu si .. etc.. se sperie .. no way .. deci clar prima oara n-are cum sa fie gen .. w0w ! ah .. ca se mai intampla de xxx ori .. si ca usor usor se incepe cu .. kinky stuff ... asta e alta treaba, e simplu , ea stie ca poate sa-l piarda in orice moment , so .. incepe sa ... faca de toate :) de ex. cartofi prajiti :P :lol: |
Cât de distrus poţi fi mă, frate-meu ! :lol: :lol: :lol:
Frate-meu :) tu .. asteapta-te la un telefon ... :P joi .. vineri .. ziua .. imi scot fratiorii la un suc ca mi-e dor de ei , Sant0s p.s: Distrus ? bineeeeeeee ..... sa vezi ce-ti fac ... :) |
Re:
Quote:
dak nu ma crezi am probeeee cate vrei... da' dealtfel tu stii problema, k am mai dezbatut-o pe ceva topicuri pe aici :wink: |
pfff! inca unu care :drunk: ! pe tine presupun ca te crede ca ai 25 de ani! la mine se punea problema ca am 17 si una de 25 nu ar merge! :)
|
nu cred k de asta...
dar nu avea logica la modul la care citise el, si porbabil k de asta a spus... so... tu nu te-ai risca la o tipa mai mare decat tine ( 25 de ex?) |
eu cel mai mult sa stii mam riscat la 19 ! nu imi place diferenta de varsta intre relatii si mai ales fata sa fie mai mare ca mine! nu-mi convine mie asta! :) daca fata are de ex 14-15 merge! depinde de fetitza! dar la 25 nu mas baga sub nici o forma! :)
|
eu sunt de parere ca varsta nu conteaza deloc :D
mana acu am fost daor cu fete mai mari :oops: suferim si noi nu`i asa santose :)) \"te rog sa nu mai fumezi \" |
Re:
Quote:
te-ai baga asa ? |
in primu rand scuzati intoarcerea in timp dar trebuia sa zik ceva :lol:
Quote:
bahi dc nu lasati oamenii sa viseze...daca nu ar fi iubirile astea din care sa suferi ce s-ar alege de viatza asta? am fi niste insensibili cu pw0@l@ uzata si care nu stim sa fakem altceva decat sa f00^3m ....eh si ce daca te arzi? asta e viatza din greseli se invatza, si data viitoare o sa ai grija sa nu te arzi mai rau, si arsul asta se intampla in principiu tot din cauza mentalitatzii noastre de kk...adika avem impresia ca dc iubim and shti atuncea e ceva de kk si o sa isi bata jok lumea de noi...dc simtzi ca iubesti, nu evita sentimentu acuma revenind la real, niki eu nu iubesc(si niki nu am iubit in adevaratul sens al cuvantului :lol: ) si pot sa zik ca imi cam place asa :lol: ...dar dc asi avea ocazia, si asi simti ca merita nu m-asi da inapoi :D si acuma la subiect: voi nu ati auzit de bosorogu ala(50 sau catzi ani are) care ii cu fufa aia de 18 ani :shock: si care \"se iubesc la nebunie\" si fata abea daca mai da pe la scoala ca trebuie sa umble cu \"avionu peronal a lui iubitu-so\" ...noh aia e un lucru scarbos.... :? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning