Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   DB DRAG ETAPA ORADEA -AR MERGE SI UN TUNNING SHOW COMBINAT? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11832-db-drag-etapa-oradea-merge-tunning-show-combinat.html)

sfigmo 27-02-06 19:01

ar99bmw ai plecat \"repede\" in toate sensurile cuvantului...m-am chinuit o ora sa dam jos arsurile lasate in hala de gumele tale din seara aia...bine ca au iesit pana la urma...si cand ai plecat...de ce dreaq ti-ai lasat gumele pe Borsului ???ca vreo 50 de m tot cu burn-out ai dat...:P

Autoperform 27-02-06 20:15

AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea :) deh... Alfa powah :D

ge0rge 27-02-06 20:24

am vazut eu burn-out`u!! pacat ca nu am avut aparatu la mine :(

SoundIdentity 27-02-06 20:45

unele lucruri nu sunt totdeauna apreciate dar tu nu aici stii sa demonstrezi ca noi ci pe asfalt dupa cate aud ce se zice de tine!!!nu fii trist ca vine si vremurile bune unde poti rupe masinutza in figuri demonstrative!!! :D

Mihaitza_tdi 27-02-06 20:49

Nimeni nu o facut poze sau nu o filmat ce-o facut ar 99 bmw?

aR99bMw 27-02-06 20:56

sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere..... :D

scuze de burnoutu de vineri.... :D iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine :D

SoundIdentity 27-02-06 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
SoundIdentity da'mi voie sa te felicit, pe tine si pe totzi cei care au participat si au lucrat la sistemele masjinilor ... pacat doar ca nu au fost mai multe masjini, data viitoare vor fi :wink:

mersi in numele tuturor instalatorilor!!!!!!

ge0rge 27-02-06 21:01

4 Attachment(s)
niste poze cu ar99bmw pe care am apucat sa le fac sambata..

Mihaitza_tdi 27-02-06 21:04

arata bine masina imi place ff mult culoarea!!!! :D

aR99bMw 27-02-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Autoperform\"
AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea :) deh... Alfa powah :D

nu am fost pe podium pentru ca n-am avut destule actibilde :lol:

sfigmo 27-02-06 21:14

aptzishuri aptzishuri...:D :D :D :D...merge si asa...oricum...nice car...io sincer nu am votat pt niciuna de la tuning...e greu...pt fiecare proprietar valoarea masinii sale e foarte mare...atata timp cat nu exista aparate sa masoare frumusetea eu unul nu ma exprim la partea estetica...aparatele credeti-ma sunt complet indiferente de a cui masina e...de-aia zic eu: traiasca term-lab (decibeli), traiasca dyno (cai putere), traiasca cronometrul (timpii pe pista)...TRAIASCA SECOLUL TEHNOLOGIEI !!!

SoundIdentity 27-02-06 21:15

poate iti lipsea capota lui tico cu lion furios ca motor furios ma gandesc ca are :D :D :D

aR99bMw 27-02-06 21:19

:lol: :lol:

BH-15-RIC 27-02-06 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere..... :D

scuze de burnoutu de vineri.... :D iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine :D

Lasa caci sper sa vii la Bucuresti si acolo sigur va fi pe placul tau !!!!!!!!!!!!

Eagle_flyaway 27-02-06 21:21

5 Attachment(s)
vad ca se cer poze ... mai am eu.... uitati aici!!! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning