![]() |
Re: BMW dezvăluie noile X5 şi X6 M
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
M :D mda
|
poi X6 sincer e o masina de fite dar mult mai complicata la condus fata de un X5 adica daca vrei sa te uiti in oglinda retrovizoare sa vezi saracii ce merg masini de 10 k , nu prea poti pt ca nu prea ai luneta.....iar un Turbo S si un ML63 ( care defapt are motor de vreo 6200cmc dar nu asta e ideea) suna dupa mine mult mai bine ca M5/M6
|
nu am inteles nimic din ce ai vrut sa zici dar...intr-adevar mi se pare inutila...inca un pas prost facut decatre BMW...sa incerce cineva sa mearga cu una dintre astea 2 masini pe teren foarte putin accidentat sau in fine pe un teren pe care un m5 nu ar putea sa mearga si daca intr-adevar poti sa te folosesti de M-ul lor atunci bmw e tare...macar cu gunoiaele de truck-uri americane cu mii de cai poti sa cari porci sau lemne...cu astea poti sa cari doar bashini
|
frumos sunet! dar parca la aspect tot nu arata foarte bine!
totusi este ///M |
Quote:
|
X5 M imi place mai mult.
|
Quote:
|
de ce sa nu aiba si porsche un concurent adevarat in clasa suvurilor? X5/X6 M este raspunsul din partea bmw!!!!!
|
Pe curbe?:lol::lol: De cand bmw-urile sunt stabile?! Si-au schimbat cumva numele in Porsche?:)))
Cayenne Turbo S nimiceste X5/X6M si in linie dreapta dar mai ales in viraje...sa nu mai zic ca in teste Turbo S a scos 0-100 in 4.5s...plus ca e mult mai frumos si mai agresiv ca cele 2:D Si nu conteaza ca sunt mai ieftine...tot Porsche e Porsche... |
Quote:
|
Tu compari 911 Turbo cu M3? Mai gandeste-te odata...911 Turbo e cu ani lumina mai rapid in linie dreapta si in viraje decat un M3 si in slalom. Stai sa caut teste sa iti demonstrez cat de mult gresesti..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning