Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   BMW dezvăluie noile X5 şi X6 M (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/117685-bmw-dezvaluie-noile-x5-x6.html)

YGD-sef 13-07-09 20:23

Re: BMW dezvăluie noile X5 şi X6 M

Quote:

Originally Posted by alinush27 (Post 2483537)
Frumos , dar prefer X5 M . In continuare X6-le mi se pare o masina ciudata iar sunetul din departare e cam neconvingator , suna aprox. ca un 4 in linie obosit :lol: (in realitate cu siguranta suna altfel) ; dar ciudat si neconvingator cum e el asa , sunt aproape sigur ca va papa orice SUV existent momentan pe piata . Tare sunt curios cum va sta cu Turbo S , ML63 si Q7 V12 .

daca te uiti pe fisele tehnice de la toate , X6///M(X5///M) sunt cele mai bune ,iar trenul de rulare deja nu se mai contesta !tot ce trece pe la divizia ///M e foarte stabil !8)

alinush27 13-07-09 20:40

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2483622)
daca te uiti pe fisele tehnice de la toate , X6///M(X5///M) sunt cele mai bune ,iar trenul de rulare deja nu se mai contesta !tot ce trece pe la divizia ///M e foarte stabil !8)

Asa este ! Si deobicei motoarele turbo BMW au puteri mai mari in realitate decat in specificatii ( cazul 3l L6 biturbo , 4.4l V8 biturbo xDrive50i ) .

YGD-sef 13-07-09 20:41

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2483360)
Nu se inclina aproape deloc in curbe, cred ca e plin de tehnologie sistemul de rulare.

de asta poti fi sigur !cam tot ce trece pe la divizia ///M sfideaza legile fizicii pe curbe sau la slalom !;)

pushtiu_teribil_22 13-07-09 21:03

M :D mda

alexonlylove 13-07-09 21:54

poi X6 sincer e o masina de fite dar mult mai complicata la condus fata de un X5 adica daca vrei sa te uiti in oglinda retrovizoare sa vezi saracii ce merg masini de 10 k , nu prea poti pt ca nu prea ai luneta.....iar un Turbo S si un ML63 ( care defapt are motor de vreo 6200cmc dar nu asta e ideea) suna dupa mine mult mai bine ca M5/M6

vladdaman 14-07-09 08:29

nu am inteles nimic din ce ai vrut sa zici dar...intr-adevar mi se pare inutila...inca un pas prost facut decatre BMW...sa incerce cineva sa mearga cu una dintre astea 2 masini pe teren foarte putin accidentat sau in fine pe un teren pe care un m5 nu ar putea sa mearga si daca intr-adevar poti sa te folosesti de M-ul lor atunci bmw e tare...macar cu gunoiaele de truck-uri americane cu mii de cai poti sa cari porci sau lemne...cu astea poti sa cari doar bashini

EclipseTM 14-07-09 11:21

frumos sunet! dar parca la aspect tot nu arata foarte bine!
totusi este ///M

UNLORD 14-07-09 15:28

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 2484505)
nu am inteles nimic din ce ai vrut sa zici dar...intr-adevar mi se pare inutila...inca un pas prost facut decatre BMW...sa incerce cineva sa mearga cu una dintre astea 2 masini pe teren foarte putin accidentat sau in fine pe un teren pe care un m5 nu ar putea sa mearga si daca intr-adevar poti sa te folosesti de M-ul lor atunci bmw e tare...macar cu gunoiaele de truck-uri americane cu mii de cai poti sa cari porci sau lemne...cu astea poti sa cari doar bashini

Pai o sa isi cumpere bamboogii si kristaloizii de la noi la greu ... oricum e destul de departe de spiritul "M" adevarat ... as fi preferat sa vad Z4 M (nou) in locul astuia! Pur si simplu e prea multa risipa de metal si putere ...

D.Y ¬ 17-07-09 11:14

X5 M imi place mai mult.

YGD-sef 17-07-09 21:25

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2492698)
X5 M imi place mai mult.

Si mie !;)

vladberca 22-07-09 18:03

de ce sa nu aiba si porsche un concurent adevarat in clasa suvurilor? X5/X6 M este raspunsul din partea bmw!!!!!

PvDTranceAddicted 22-07-09 18:40

Pe curbe?:lol::lol: De cand bmw-urile sunt stabile?! Si-au schimbat cumva numele in Porsche?:)))
Cayenne Turbo S nimiceste X5/X6M si in linie dreapta dar mai ales in viraje...sa nu mai zic ca in teste Turbo S a scos 0-100 in 4.5s...plus ca e mult mai frumos si mai agresiv ca cele 2:D
Si nu conteaza ca sunt mai ieftine...tot Porsche e Porsche...

YGD-sef 22-07-09 19:44

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2505388)
Pe curbe?:lol::lol: De cand bmw-urile sunt stabile?! Si-au schimbat cumva numele in Porsche?:)))
Cayenne Turbo S nimiceste X5/X6M si in linie dreapta dar mai ales in viraje...sa nu mai zic ca in teste Turbo S a scos 0-100 in 4.5s...plus ca e mult mai frumos si mai agresiv ca cele 2:D
Si nu conteaza ca sunt mai ieftine...tot Porsche e Porsche...

X5 simplu era innainte cel mai stabil SUV din lume,acum ca a iesit si X5 ///M nu prea vad cum un Porsche Cayenne Turbo S o sa ii mai faca fata ...:lol: ps: de unde sti tu ca BMW-urile nu sunt stabile ?:-Pde exemplu un Porsche 911 Turbo (4x4)scoate la slalom 69 mph,iar un "banal" ///M3 scoate 73 mph !atunci care e mai stabil ?:lol: mai informeazate innainte sa postezi !;)

PvDTranceAddicted 22-07-09 19:46

Tu compari 911 Turbo cu M3? Mai gandeste-te odata...911 Turbo e cu ani lumina mai rapid in linie dreapta si in viraje decat un M3 si in slalom. Stai sa caut teste sa iti demonstrez cat de mult gresesti..

YGD-sef 22-07-09 20:00

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2505574)
Tu compari 911 Turbo cu M3? Mai gandeste-te odata...911 Turbo e cu ani lumina mai rapid in linie dreapta si in viraje decat un M3 si in slalom. Stai sa caut teste sa iti demonstrez cat de mult gresesti..

Nu a zis nimeni ca nu e mai rapid in linie dreapta ,im primul rand nu concureaza M3 cu 911 Turbo ci cu 911 Carrera ! dar la slalom ......:wave:le face pe amandoua!pana si pe GT-R! https://www.youtube.com/watch?v=RaYKSd6q6ps ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning