![]() |
Re: E36 - Going wild..
Hmm.... a trecut ceva timp nu ai mai facut nimic la masina :-)???
|
Din cate stiu eu e cam la fel...sper sa-i trag cateva poze maine:D
|
super pisica bogdane...!!! ps: tot oltcitul ramane the one and only 8)
|
Foarte tare pisica ai grija d ea si cu ea :D e destul d nervoasa :D
Cauta-i diferential ca nu are :| se invarte foarte foarte prost :| PS: Ai schimbat scaunu dreapta ? Catelu meu a ros un pic din el sunt urme de dinti si p schimbator :D apropo am presurile ei acasa cele din fatza cele originale :D da mi add sa ti le dau |
Frumoasa rau de tot. Sa ai parte de bani pt investii:P sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
arata foarte bine masina
bafta |
Quote:
Azi am fost la Craiova pentru puţin timp, am avut ceva treabă urgentă şi m-am hotărīt să o autocolantez , asta pīnă am să fac rost de bani pentru paint-job. a şi vopsea bineīnţeles :-P Maine am să pun poze cu monstrele de autocolant , 3 nuanţe de albastru mat, am lipit pe carcasa de la oglinda să īmi dau seama cum i-ar sta :D Pe drum am auzit un bipăit din bord sau obc :rolleyes2 are idee cineva de la ce anume :rolleyes2:?: am apăsat pe nişte butoane de la obc căruia nu īi merge afisajul adică digiţi ăia :lol: şi nu ştiu cert că micsorai viteza şi am scăpat de radar că era cīt pe ce :lol: Aştept răspuns ! |
Quote:
|
Quote:
Il pui tu la ce viteza vrei,si face un "ding" cand ajunge la viteza aia, sa te atentioneze. Mai face iar un sunet, daca temperatura exterioara scade sub 3 grade celsius. |
Skillzu, treaba cu teperatura sub 3 grade face si daca am obc dala mic ?
|
Quote:
Cel putin eu asa stiu.Am avut dinala mic, care stia doar ceasul si temperatura si facea. |
Multumesc. Scuze Body ca am facut putin offtopic:bunch:
|
Quote:
Păi nu īmi merge afisajul şi habar nu am dacă cumva l-am pus ieri din greşeală să facă "ding" :D Īmi mai apar şi două check-uri dar crede-mă că nu stiu ce scrie acolo , mă enervează Obc-ul ăsta :sad: .. te interesezi de unul să meargă şi īmi dai de stire.mulţumesc. E cel cu 11 butoane :D |
Daca am obc mic, merge sa pun cu 11 butoane ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning