Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Going wild.. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/117623-e36-going-wild.html)

marius_bmw_gtm 20-07-09 11:52

Re: E36 - Going wild..

Hmm.... a trecut ceva timp nu ai mai facut nimic la masina :-)???

Danutz Bratosin 20-07-09 12:15

Din cate stiu eu e cam la fel...sper sa-i trag cateva poze maine:D

electric_style 21-07-09 01:43

super pisica bogdane...!!! ps: tot oltcitul ramane the one and only 8)

StanM 07-08-09 18:50

Foarte tare pisica ai grija d ea si cu ea :D e destul d nervoasa :D
Cauta-i diferential ca nu are :| se invarte foarte foarte prost :|

PS: Ai schimbat scaunu dreapta ? Catelu meu a ros un pic din el sunt urme de dinti si p schimbator :D apropo am presurile ei acasa cele din fatza cele originale
:D da mi add sa ti le dau

trafy-vr6 03-09-09 22:18

Frumoasa rau de tot. Sa ai parte de bani pt investii:P sa o stapanesti sanatos

bodyspeed 03-09-09 22:35

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2498136)
So stapanesti sanatos !si nu uita ... BMW-ul asta are "sange albastru" !:evil:;)

Mulţumesc frumos , o să am grijă de ea..:D
Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2498839)
Hmm.... a trecut ceva timp nu ai mai facut nimic la masina :-)???

Nu.. trec printr-o perioadă de tranzit.. dar nu mai e mult din ea..:D , şi sper să reīncep īn forţă :D
Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2500730)
super pisica bogdane...!!! ps: tot oltcitul ramane the one and only 8)

Mulţumesc , categoric el este..şi va rămīne :D
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2609353)
Frumoasa rau de tot. Sa ai parte de bani pt investii:P sa o stapanesti sanatos

Mulţumesc man, sper să fie , şi bani şi timp :D

sebilica455 13-09-09 00:21

arata foarte bine masina
bafta

bodyspeed 18-09-09 22:56

Quote:

Originally Posted by sebilica455 (Post 2634278)
arata foarte bine masina
bafta

Mulţumesc.:D

Azi am fost la Craiova pentru puţin timp, am avut ceva treabă urgentă şi m-am hotărīt să o autocolantez , asta pīnă am să fac rost de bani pentru paint-job. a şi vopsea bineīnţeles :-P
Maine am să pun poze cu monstrele de autocolant , 3 nuanţe de albastru mat, am lipit pe carcasa de la oglinda să īmi dau seama cum i-ar sta :D

Pe drum am auzit un bipăit din bord sau obc :rolleyes2 are idee cineva de la ce anume :rolleyes2:?: am apăsat pe nişte butoane de la obc căruia nu īi merge afisajul adică digiţi ăia :lol: şi nu ştiu cert că micsorai viteza şi am scăpat de radar că era cīt pe ce :lol:
Aştept răspuns !

frozzen 18-09-09 23:53

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2651171)

Azi am fost la Craiova pentru puţin timp, am avut ceva treabă urgentă şi m-am hotărīt să o autocolantez , asta pīnă am să fac rost de bani pentru paint-job. a şi vopsea bineīnţeles :-P
Maine am să pun poze cu monstrele de autocolant , 3 nuanţe de albastru mat, am lipit pe carcasa de la oglinda să īmi dau seama cum i-ar sta :D

Pe drum am auzit un bipăit din bord sau obc :rolleyes2 are idee cineva de la ce anume :rolleyes2:?: am apăsat pe nişte butoane de la obc căruia nu īi merge afisajul adică digiţi ăia :lol: şi nu ştiu cert că micsorai viteza şi am scăpat de radar că era cīt pe ce :lol:
Aştept răspuns !

sa dai un call ceva ;) scoatem bimmerele la o coffe!!sa vad si eu ce mai ai nou pe la ea

Skillzu 19-09-09 00:53

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2651171)

Aştept răspuns !

Pai ar trebui sa piuie la aceiasi viteza tot timpu.Daca e pus limit-ul.
Il pui tu la ce viteza vrei,si face un "ding" cand ajunge la viteza aia, sa te atentioneze.
Mai face iar un sunet, daca temperatura exterioara scade sub 3 grade celsius.

trafy-vr6 19-09-09 08:14

Skillzu, treaba cu teperatura sub 3 grade face si daca am obc dala mic ?

Skillzu 19-09-09 08:21

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2651497)
Skillzu, treaba cu teperatura sub 3 grade face si daca am obc dala mic ?

Da.Atata timp cat ai obc, oricare din cele 4,si merge senzorul de temperatura, se aude ding-ul ala.Si daca mai ai boxe in masina :lol:
Cel putin eu asa stiu.Am avut dinala mic, care stia doar ceasul si temperatura si facea.

trafy-vr6 19-09-09 08:26

Multumesc. Scuze Body ca am facut putin offtopic:bunch:

bodyspeed 19-09-09 09:30

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2651332)
Pai ar trebui sa piuie la aceiasi viteza tot timpu.Daca e pus limit-ul.
Il pui tu la ce viteza vrei,si face un "ding" cand ajunge la viteza aia, sa te atentioneze.
Mai face iar un sunet, daca temperatura exterioara scade sub 3 grade celsius.

Mersi Skillzu. ;)
Păi nu īmi merge afisajul şi habar nu am dacă cumva l-am pus ieri din greşeală să facă "ding" :D
Īmi mai apar şi două check-uri dar crede-mă că nu stiu ce scrie acolo , mă enervează Obc-ul ăsta :sad: .. te interesezi de unul să meargă şi īmi dai de stire.mulţumesc. E cel cu 11 butoane :D

trafy-vr6 19-09-09 10:23

Daca am obc mic, merge sa pun cu 11 butoane ?

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning