![]() |
Re: Calarasi
ms.l am pus acum astept ofertele,l am pus mai intai aici pt ca m am gandit ca are cineva din cl sa nu mai bat drumu pana la buc sau cine stie unde.o sa ma interesez la dezmembrari,numai ca acolo e chestia de noroc si asta voiam sa evit,,,,
|
Gata am luat si eu azi permisul :D maine imi iau dovada :D
|
felicitari!stii ca acum tre sa l uzi ca sa ai parte de el!ai grija n trafic!
|
mersi mersi ;) dar la ce te referai sa sa ii fac?
|
Quote:
ai grija ca iti luam permisul inapoi... sa il uzi, inseamna sa faci cinste, sa dai de baut.... got it? |
aaaa
am crezut ca a gresit cand a scris:D maine ma gasiti pe sosele. tre' sa imi cumpar lamai..unde gasesc? |
Quote:
la orice piese auto ar trebui, sau PIC. |
intrebam si eu..am scapat super repede de grija ca tre' sa dau de permis...in o luna jumate maxim 2 am facut tot.
|
ai mei din cl...ma bag si eu in club.dar sa stit ca pot fii prezent doar in week-end pentru ca in cursu saptamanii sunt la faculate:(
cand se anunta ceva spectaculos dati'mi si mie un pm app maine se anunta ceva?:D |
Cu cine ma alerg si eu in weekend?maine vin aksa,caut amatori.dak e cineva interesat sa ma sune sau bip:p.locatia...dn3 se stie.
|
Quote:
pacat ca sunt departe:( |
Departe insemnand unde?focsani?dak da e bne am si eu neste pr p aqlo...astept sa se mai aseze vinu si vin si eu.am auzit k sunt km multe zdrente p aqlo,sa mA scuze minorii pt limbaj),mai ales in odobesti.o sa le zic si lor knd vin sa scoata masinutele sa ne alergam asa un pic.
|
Baietii facem si noi o prezenta de masini daca se poate???
sa incep eu bine nu este a mea dar m-am dat si eu cu tata de cateva ori cu ea si el este amator de asa ceva ... Golf 4 1.9 tdi 90 de ponei :D voi ce aveti :) |
Eu ma prezint cu un Cielo 1.5 benzinar ~ 78 cai dar trage bine:D
|
Logan 1.6Mpi 90 de cai frumosi si sprinteni rau:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning