Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   SOUTH'S RACERS motorsport club (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/117052-souths-racers-motorsport-club.html)

melcu vcd99 06-08-09 21:06

Re: SOUTH'S RACERS motorsport club

cand vezi ca unii trag si altii stau.....

melcu vcd99 06-08-09 21:07

dupa cum vezi din 30..... doar....intra p aici....

melcu vcd99 06-08-09 21:13

conditii d aderare: seriozitate,respect,apreciere. o masinuta cat d cat aranjata si interes. locul d intanlire in parcarea din spatele hotelului royal in spatele tribunalului pe bul unirii ...... vineri seara ora 22:00.......bineinteles k sunt si reguli dar la fiecare aderant i le voi citi personal.... va astept cu drag....sa fiti iubiti

SUPAPA_Jr 06-08-09 21:56

am venit intr-o seara cu dunga cu o motocicleta rosie de enduro...ala sunt...v-am salutat si am plecat la plimbare...deocamdata n-am masina de club...poate pe viitor da...

deniel 07-08-09 17:30

Mai putini si mai seriosi . Sunt curios cati vor merge la slatina sapt. viitoare. Apropo merg si fete sa stiu si eu ce sa vorbesc acasa???

B-64-KTL 07-08-09 17:58

Quote:

Originally Posted by melcu vcd99 (Post 2534994)
ktl .... trebiia sa lasi si nr d tel la dnc service .....poate vrea cineva...... tovarasii mei.. dupa cum stim... igol.... este cu ei pt ca sunt baieti buni si vecini ku lumea.....

Nu prea am inteles dar nu mai conteaza.....eu sunt prezent in seara asta in spate la tribunal.

dog99 07-08-09 18:21

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2541696)
Nu prea am inteles dar nu mai conteaza.....eu sunt prezent in seara asta in spate la tribunal.

in caz de incepe ploaia nu intalnim in parcare la auchan de pe 1 decembrie.;)

B-64-KTL 07-08-09 19:36

Ok...am inteles. Mersi.

B-64-KTL 09-08-09 10:38

Se mai tine ceva azi?

dog99 10-08-09 20:36

23 Attachment(s)
cateva poze cu cateva masini de la noi din club.pisi si mascota iertatima dar erau prea frumoase pozele:-)cu voi doi la masa:-).
si 2 clipuri cu cazanele pe scandurii.

B-64-KTL 11-08-09 18:39

Frumos dar poate data viitoare vin mai multi....
Ne vedem vineri seara.

deniel 11-08-09 20:00

Ce tatuaje marfa are balon asta , cred ca sunt facute la' MIAMI INK'

B-64-KTL 16-08-09 17:21

9 Attachment(s)
Cateva poze de la cursele din Slatina:
PS: la sfarsit m-am jucat putin cu efectele :lol:
PS2: BRAVO SRY rezultat.

10 FNE 17-08-09 12:07

in primul rand va salut si bine v-am gasit si aici de parca nu eram satul de voi:evil:dar acum sa lasam gluma frate melc sa sti ca are dreptate supapa jr rufele murdare le spalam altfel nu asa poate nu sunt cea mai potrivita persoana sa o spun avand in vedere absenta mea din ultimul timp dar........ar trebuii sa fie un topic fara discutii de genul asta,daca vrei sa faci curatenie ia atitudine si fa-o vineri cand promit ca am sa vin si eu.Daca vrei ma retrag eu si asa poate poate vor mai pleca si altii de care nu esti multumit doar ca in ce ma priveste iti trebuie si votul meu:lol: P.S. multumesc dog ca m-ai desteptat si pe mine

deniel 17-08-09 12:14

:evil:Data viitoare cand mai plecam nu uitati ca ala cu dacia se chinuie putin mai mult ca voi sa depaseasca o coloana de 15 masini o rulota si un tir:evil:

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning