Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Dr. Zozo - creatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11665-dr-zozo-creatii.html)

AleXXL 23-05-06 09:45

Re: Dr. Zozo - creatii

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Mai este parca unul alb care e taxi ...........daca nu ma insel.

dap...dar acela e penibil ... cum are farurile din spate ... :cry: ... e kitch
+ ka nu am vazut nici un logan modificat in oradea caree sa-mi placa...:rolleyes2

SoundIdentity 23-05-06 16:05

de ciki nu isi face loganu il strang de c.....e :):):)

horguemtuning 23-05-06 22:22

mai tentative au fost, unii si-au pus eleroane adevarate sau copii Zender, altii sub bari ceva buzite iar altii isi vor pune bari complete deja !

SoundIdentity 24-05-06 09:33

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
mai tentative au fost, unii si-au pus eleroane adevarate sau copii Zender, altii sub bari ceva buzite iar altii isi vor pune bari complete deja !

ai tu ceva in plan?

Ciky 24-05-06 14:56

sper ca are!

horguemtuning 25-05-06 08:57

Sigur dar nu zic dinainte, doar public poze !

Ciky 26-05-06 07:59

Doamne ajuta-te laci!

Bogdan_mb 01-06-06 23:36

Zozo ... nu ai ceva poze cu Seria 7-le ala E32 sau E23... ?

Ciumonk 03-06-06 23:37

Sunt de prost gust cam toate....

Ciky 05-06-06 18:50

Quote:

Originally Posted by Ciumonk
Sunt de prost gust cam toate....

parerea ta.

22 LEX 06-06-06 19:53

PROST GUST? asta e parerea ta? baaa,zozo e cel care a inceput tuningul in Oradea,el modifica motociclete pe vremea in care tu nici nu existai,baaa !!! de ce crezi ca mai e pe piata? de aia ca e de "prost gust"? ia mai gandeste-te.

SoundIdentity 06-06-06 20:12

Quote:

Originally Posted by 22 LEX
PROST GUST? asta e parerea ta? baaa,zozo e cel care a inceput tuningul in Oradea,el modifica motociclete pe vremea in care tu nici nu existai,baaa !!! de ce crezi ca mai e pe piata? de aia ca e de "prost gust"? ia mai gandeste-te.

stii cum e ?vin bibani si veterani sunt pusi pe dreapta!!!numa noi tot nu vom fi parcati pe dreapta...vom fi peste tot pana la ultima suflare a noastra!!!;)

22 LEX 06-06-06 21:08

respect,cel mai zgomotos polo din istoria volkswagen (cu toate ca nu respect volkswagen),asta chiar e deosebit,asa va fi orice opera ce va iesi din mainile veteranilor.

PS:pentru cei care nu stie,veteranu e ala care de obicei culege toate premiile de peste tot,are experienta in tuning,cat nu au unii ani de viata (de obicei aia care comenteaza,inutil si fara respect)

DR.ZOZO 06-06-06 22:26

22 lex
respectele mele frate ,vad ca uni nici nu stiu cu ce se mananca tuningul...poate odata or intelege,totusi cele 4 cupe cu ce am venit acasa de la 4tuning oradea,credeti ca leam cumparat?intrun an si jumatate am reusit sa cumpar 14 cupe,dar nu sa terminat anul:)
mai scot anul asta o caruta daca totul e ok
bafta ptr bibani

dB_Flex 07-06-06 19:49

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
22 lex
respectele mele frate ,vad ca uni nici nu stiu cu ce se mananca tuningul...poate odata or intelege,totusi cele 4 cupe cu ce am venit acasa de la 4tuning oradea,credeti ca leam cumparat?intrun an si jumatate am reusit sa cumpar 14 cupe,dar nu sa terminat anul:)
mai scot anul asta o caruta daca totul e ok
bafta ptr bibani

zozo unde ai fost tu cu tuningul atuncea cand HORGUEM facea spoilere si praguri pt masini ? nu stiu de unde ai cumparat cupele de pe 4 tuning day , dar daca ai primit sigur ca nu pentru lucrarile tale ai primit , poate pentru masinile care ti a facut horguem inainte sa va despartiti. Ce ai facut tu? CATE CUPE AI ADUS DIN CONCURSURI DE SOUND ?:?: DB DRAG ? SQ?
"cu ce se mananca tuningul?" poate acum ne explici

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning