![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
Quote:
+ ka nu am vazut nici un logan modificat in oradea caree sa-mi placa...:rolleyes2 |
de ciki nu isi face loganu il strang de c.....e :):):)
|
mai tentative au fost, unii si-au pus eleroane adevarate sau copii Zender, altii sub bari ceva buzite iar altii isi vor pune bari complete deja !
|
Quote:
|
sper ca are!
|
Sigur dar nu zic dinainte, doar public poze !
|
Doamne ajuta-te laci!
|
Zozo ... nu ai ceva poze cu Seria 7-le ala E32 sau E23... ?
|
Sunt de prost gust cam toate....
|
Quote:
|
PROST GUST? asta e parerea ta? baaa,zozo e cel care a inceput tuningul in Oradea,el modifica motociclete pe vremea in care tu nici nu existai,baaa !!! de ce crezi ca mai e pe piata? de aia ca e de "prost gust"? ia mai gandeste-te.
|
Quote:
|
respect,cel mai zgomotos polo din istoria volkswagen (cu toate ca nu respect volkswagen),asta chiar e deosebit,asa va fi orice opera ce va iesi din mainile veteranilor.
PS:pentru cei care nu stie,veteranu e ala care de obicei culege toate premiile de peste tot,are experienta in tuning,cat nu au unii ani de viata (de obicei aia care comenteaza,inutil si fara respect) |
22 lex
respectele mele frate ,vad ca uni nici nu stiu cu ce se mananca tuningul...poate odata or intelege,totusi cele 4 cupe cu ce am venit acasa de la 4tuning oradea,credeti ca leam cumparat?intrun an si jumatate am reusit sa cumpar 14 cupe,dar nu sa terminat anul:) mai scot anul asta o caruta daca totul e ok bafta ptr bibani |
Quote:
"cu ce se mananca tuningul?" poate acum ne explici |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning