![]() |
Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC
Quote:
ps. poze nu am reusit nici pana azi sa fac....dar promit ca or sa vina:) |
Cum sa se numeasca seturile malossi, minarelli, e cam prost informat baiatul :rolleyes2
|
Decat sa-ti iei set din targ mai bine astepti pana ati vine cel de 70cc.
|
are vreo 40 si ceva de ani=)) oricum mi-am dat seama ca nu e mai nimic de capul lui....cica malossi face doar transmisii:| ma rog....
@c0$ti: doar pistonul si segmentii ii iau din targ...cel de 70 o sa vina prin primavara:)) |
hai mai repede....ca mor de nerabdare sa-l vad:lol:
|
1 Attachment(s)
Si cam asa o sa arate scuterul in scurt timp (albastrul putin mai metalizat, albul perlat fara stickere (clean)+wheelie bar). Pana la primavara sper sa termin si tuningul pe partea mecanica. Cat despre reparatie...mi-am cam luat gandul de la ea din simplul motiv ca s-a cam stricat si vremea si nici timpul nu imi prea permite sa ma mai plimb. Daca se va ivi vreo ocazie pana in primavara ii cumpar si piston...daca nu...are rabdare si primeste direct de 70 cc + multe alte piese:DStie cineva unde gasesc vinilin/piele ecologica de vanzare? Magazine sau persoana fizica nu conteaza. Ma intereseaza alb si albastru:D
ps. in poza nu e scuterul meu |
daca o sa iasa ca si in imagine iti pun de pe acuma ca o sa iasa super :D
|
eu asa planuiesc sa iasa:D si o sa il fac la un atelier specializat, vopsit in cuptor...initial costa cam 200 de euro toata treaba cu vopseaua, dar am obtinut o reducere cunoscand pe cineva de la atelier si o sa platesc 600 de lei...deci nu are de ce sa nu iasa asa 8-> abia astept
multumesc de apreciere |
bafta cu proiectul, asa urma sa vopsesc si eu stalkeru...doar ca acum are vreo 3 luni de cand nu mai e la mine...
|
O sa iasa chiar frumos, daca il faci asa, chiar superba combinatia. Abia astept sa il vad terminat. Numai bine ;)
|
multumesc baieti:D si eu abia astept...o sa fie un vis devenit realitate;))
|
1 Attachment(s)
cam asa arata scuterul acum (fara roti si fara carena de deasupra rotii) poza asta e facuta toamna trecuta...nu am avut timp sa fac alta, dar in mare cam asa arata....numai ca in plus de anul trecut carenele vor fi duse la vopsit 8)
acum intrebare, ce sa fac cu capacul transmisiei....sa il vopsesc alb sau sa il polisez?:?: |
Parerea mea, poliseazal. Bafta!!!
|
Quote:
|
Polish / Cromat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning