![]() |
mii de scuze ptr offtopic :P insa... GHOST avatarul tau imi provoaca sila :) :P :P :P
|
Cursa va incepe la 15:00?
|
Startul se va da la ora 15. Asta inseamna ca trebuie sa fiti acolo cel putin cu o ora mai devreme
|
O sa vin pe la 13:00. Dar mi-e teama sa nu pierd ceva (cerculete, burnout).
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Macar sa fie ceva conditii de 500mii! Eu zic ca ar fi o idee buna sa se cronometreze fiecare participant sa se stie ce timp a scos. Mie unul mi-ar placea ideea! Voi ce parere aveti? Pt viitor...
|
DAMaged , asta ar fi o idee buna sa se cronometreze fiecare participant.
:wink: :ballbounc |
Quote:
|
Quote:
|
Re:
\"RoSonic\" sa se cronometreze fiecare participant sa se stie ce timp a scos. Mie unul mi-ar placea ideea! Voi ce parere aveti? Pt viitor...
pai s-a tot cronometrat si pana acum... doar ca nu prea au ajuns totdeauna timpii si la concurenti :? Asta stiu,dar ma refeream la faptul ca ar putea sa ne anunte si pe noi de timpul fiecarui participant ,asta pentru ca si la Saturn nu ne-a mai spus nimeni nici un timp, si nu de alta dar suntem si noi curiosi sa vedem ce timp am scos . :wink: :peace: |
Re:
\"RoSonic\" \"ralu\" dar ma refeream sa ne anunte si pe noi ,adica pe fiecare concurent separat
te-ai inscris? daca da, cu ce? :wink: Eu personal nu ,dar poate cine stie pe viitor m-ar bate gandul . :wink: Oricum de data asta s-a inscris prietenul meu si daca te intereseaza cu ce ,o sa vezi samabata. :wink: |
Re:
RoSonic\" ralu\"dar ma refeream sa ne anunte si pe noi ,adica pe fiecare concurent separat
te-ai inscris? daca da, cu ce? Tu te-ai inscris? Daca da ,la ce categorie? Ca poate ...... :wink: |
azi am fost sa vad cum arata drumul potcoavei este ok cu exceptia santului de la intrarea din sos pipera-tunari
|
si inca un pic de atentie la trecerea peste calea ferata .. si aia e destul de denivelata
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning