![]() |
Re: mazda r x 7
Trece anul si tot nu te-ai tinut de cuvant!
Unde e mazda sa-i rup capul. Pune orice motor ca tot o decapitez. |
ce nerabdator e SEBASTIAN:).......
Mx6 ce detalii mai dai si u....ce sa mai facut la masina? |
Nu pare nerabdator, mai degrana propietarul Mazdei un neserios.
Tin minte ca acum ceva timp l-a provocat si era pentru vara asta valabil, dar numai tastele de el. |
Sal florine
Recunosc ca merge mazda dar nu faci masinile care le`ai scris acolo pe prima pagina! :) faci cateva din ele dar nu toate... Si eu sunt din Baia Mare. Cand ma duci odata cu Mazda sa vad cum merge? :) raspunde`mi pls...daca vrei sa ma duci intr-o seara :)
|
Quote:
|
ceva noutati?? :rolleyes2
|
Ramane cum am stabilit!
|
Quote:
stii zicala,orice nash isi are nashul |
Quote:
Daca ai masina competitiva m-ai castigat. Tocmai pentru ca stiu valoarea si am invatat sa interpretez vorbele de aici sunt convins ca nu ma poate invinge. A spus ca in vara vine sa ne dam m-a provocat si apoi texte, poze si filmulete, sincer ma pis pe ele pentru mine cuvantul conteaza. Daca nu poate sa nu spuna sa nu provoace iar cand e aici cu masina care sa si mearga sa mai vorbeasca, altfel... |
din cate vad eu el si-a pregatit masina pentru drift,nu vad ce rost are liniuta intre voi 2 in afara de acela de a-ti face reclama singur.
|
Cred ca ar fi fost mai potrivita aceasta discutie pentru sectiunea provocari pentru ca in final aici se vorbeste despre modificarile masinii lui personale, deci total alta conversatie. Sau, de ce nu, pe privat.
|
Quote:
El m-a provocat si ma asteptam sa aiba cuvant. Eu nu l-am provocat dar daca spune ceva de ce nu se tine de cuvant? Altfel sti vorba aia e ca un floc in fata p u l i i. |
as si tare curios sa vad cursa asta intre subi si rx pe aici pe la noi pierde subi la greu in fatza la rx7 si sunt modificate masinile de nu-i drept dar no depinde si de driver foarte foarte mult la rx-7 pentru ca daca omu nu stie cum sa o conduca nu prinde aderenta nici in 4-th gear daca e modificata bine :) pe cand subi se duce dar sebastiane daca tot o faci de pe loc fa-o cu el si din mers sa vezi cum pierzi de zici ca nu-i drept :P
|
Una la mana, punctuatia e cruciala. A doua la mana, from a roll sau from a dig, fara bench racing. Cu alte cunvinte nu fa asumptii pentru ca nu se stie.
|
Quote:
Minte de un an ca vine si voi mai credeti vrajeala bravo voua! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning