![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/535-concursuri.html
aici zici tu?foto/concursuri? io am intrat,a mers,incearca cu alt browser |
Quote:
|
Presupun ca va fi si un stand de data asta cu 4Tuning( un tricou, o sapca, un sticker, etc), Drum bun tuturor din provincie si sa iasa ceva frumos ;)
|
mereu a fost asa ceva ... bucurestiu va asteapta cu bratele deschise :)
|
Quote:
|
cat costa un bilet ? sunt nou in aceste lucruri , voi veni pentru prima data si ... dak a mai intrebat cineva si a primit raspuns , scz ,nu am vzt si sincer nu am citit toate topicurile
|
Quote:
|
Exista si concursuri organizate de firmele expozante? Dar ceva promotii la diferite produse pe toata perioada 4tuningDays?
|
probabil o sa existe cum au existat si anul trecut
|
Va rog frumos ..imi spune si mie cineva programul...cand va fi drift, car audio...?????
Incepe maine si nici nu stiu la ce ora sa vin si in ce zi pentru ce ma intereseaza! |
Tocmai m-am uitat pe net la vreme si sunt sanse sa ploua si sambata si duminica:((
|
Eu zic că arată bine prognoza:
<table style="width: 524px; height: 104px;"><tbody><tr><th>Today</th><th>Tomorrow</th><th>Sat</th><th>Sun</th><th>Mon</th> <th class="nobg"> </th> </tr> <tr class="fiveday-icons"> <td>Partly Cloudy </td><td>Mostly Sunny </td><td>Partly Cloudy </td><td>Mostly Sunny </td><td>Partly Cloudy </td> <td rowspan="2" class="extended"> </td> </tr> <tr class="fiveday-temps"> <td>High: 70° Low: 48° </td> <td>High: 74° Low: 49° </td> <td>High: 64° Low: 44° </td> <td>High: 62° Low: 38° </td> <td>High: 64° Low: 38° </td></tr></tbody></table> |
Programul zilelor de eveniment e pe undeva?
Maine incepe si nu stiu cand sa vin pentru ce vreau sa vad. |
vrem programu...va rugam postati-l ca sa putem sti si noi cum sa ne organizam timpu ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning