![]() |
Re: Burn Out Tuning Shop
nu mai stiu, mai demult, acum vreo luna, o luan si ceva......daca nu mai mult. nu mai stiu. oricum, pana la urma si-a luat de la Pit Stop. pacat, ca vroia mai multe. au facut topic pe alt forum, si lista si erau vreo 8-9.
poate cu alta ocazie... |
Sambata o sa trec sa vad si eu magazinul si poate gasesc la tine un strut-bar. Tot pe Radu Stanian a ramas, nu ?
|
Quote:
|
mario, aveti cumva niste sigurante din alea cromate pt Golf IV. adica alea de care tragi sau apesi ca sa pui siguranta la masina. chestiile alea mici care sunt la geam pe usa. stii despre ce vb?
merci |
Mai raspunde cineva la topicul asta?!:rolleyes2
|
nu mai rasp nimeni sa dus dreaq........
|
Quote:
|
aici sunt de acor cu tng Platon cred ca habar nu ai cine e propietarul firmei care e tip super !
Oricum Mario daca intrii m-ar interesa si pe mine niste angel-eyes de vectra !:D |
n-ati inteles....aoleoooo.....am zis "nu mai rasp nimeni sa dus raq" adik sa dus raq treaba,topicu,discutia....nu proprietaru sau cel kre ar fi trebuit sa raspunda....nu cred k mi-as permite sa il dau dreaq,k nu il cunosc....;-)...acu v-ati lamurit!!!?
|
am fost plecat din tara !
nu are sens sa imi bat capul cu fel si fel de discutii ! am vb cu tine skma si bogdan.........trebuie sa verific ! Claudiu(Gamerul) magazinul este tot acolo dar da-mi un tel ca sunt mereu pe fuga si sa fiu la magazin ! 0721.509.246 |
mario..nu iti bate capul cu platon..nu merita...
ai mai adus noutati? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning