![]() |
Re: Test-drive cu Mercedes-Benz E-Class AMG: o minunăţie
Quote:
|
Re: Noul Mercedes E63 AMG - Prima imagine
AMG pwnz :>
|
frumos si performant
Quote:
Quote:
|
impresionant nici nu am replica...bravo lor ! inca odata isi demonstreaza valoarea !
|
e frumos dar stopurile alea imi lasa impresia de ''ieftineala''.poate la interior e mai frumos ca m5 dar la aspectul exterior..e de comentat aici:)
|
Quote:
Pentru cine e interesat, articolul complet (in limba engleza) il gasiti aici: http://www.motortrend.com/roadtests/...iew/index.html Si un review de la carandriver: http://www.caranddriver.com/reviews/...t_drive_review Aparent, din cate am citit eu, masina e extrem de reusita, si nu am vazut sa aiba nici un minus major. De fapt, comentatorii au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei: sasiu, transmisie, suspensie, directie, motor, totul e "spot on", cum ar zice englezu'.. |
E frumos si performant intradevar, dar tot M5 as prefera!
|
pret de lista : 105.000 DDP, wtf ? La aceasi bani te alegi cu un RS6 V10 Biturbo...
|
Quote:
PS nu imi place volanul. il strica spitele alea 2 de jos, parca nu isi au locul. |
Quote:
Unu la mana 63 AMG este mai usor si ca 4 V8 de pe M3. Cu ala de pe M5 nu se pune problema. Doi la mana este si usor mai puternic, are mult mai mult cuplu si nu trebuie turat la infinit sa scoata cei 500CP (si eventual selectat din IDrive sa dea 500 nu 400CP). Cu siguranta este mult mai usor de exploatat. Ca ala are premiu si asta nu...wow :lol:. |
Quote:
|
waaaaa hahaha, v ati udat toti ca a aparut "noul" e 63:)))) ce e frate nou la el? transmisia si caroseria... motorul?! e un mare faaasss... daca vreti motor rafinat si performant, cautati l sub capota lui X5M sau a lui X6M...
mai slab ca rs6, apropiat ca performante cu mai vechiul M5 .... waaa hahaha, sa l ridicam in slavi!!! apropos, volanul e oribil, asa arata un volan sport?! |
Quote:
|
Quote:
|
viitorul m5 va avea un v10 biturbo, mai potent decat v8 ul de pe X5M si X6M!!!... tinand cont ca aceste masini de teren au acceleratia identica cu actualul m5, este lesne de inteles cine va fi etalonul in clasa mare...
Pana in 2011 ne putem linisti setea de putere trecand pe la G power:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning