![]() |
Re: Intalnirea de Vineri seara !
salutam lumile,imi pare rau ca nu v-am mai fost alaturi de ceva timp dar na se mai intampla si chiar imi pare rau acum o sa am un pic de timp dupa care o sa mai lipsesc o perioada dar la final tot aici voi fi.mai facem ceva???
|
toti cei care sunt pe acest forum si sunt din tg-jiu sa veniti si voi vinerea aceasta la intalnire...in jurul lui 22 jumate asa...sa fim din ce in ce mai multi
|
Quote:
http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...af25faaf27.JPG |
asa asa sustinem miscarea :D
|
vad ca la intalnirea asta nu mai prea vine nimeni de cand s-a pus frigul...bine nici asa numai prea vine...cred ca se asteapta iarna ca sa facem ceva frumos ;))
|
fratilor tot vreau sa va intreb demult am vazut o masina neagra prin oras matta cara baraia rau de tot este ceva de capul ei sau este din oras macar?
|
probabil masinuta lu stan...
s`au mai e un opel astra tot mat dar aia e slabuta si mai e acel dodge changer Dar cred ca vorbesti despre alui stan ca aia urla |
e una cu fundul taiat ... si fuge ce si ce?pare veche
|
nu fuge ce si ce...fuge grav :))
|
Quote:
|
deci am inteles ca fuge .... nu trebuia dragos sa ma ataci asa pt ca stiu prea bine cum se zice doar ca asta mia trecut prin minte atunci "cu fundul taiat" si bag mana-n foc ca nici tu nu sti ce marca e
|
Hahaha, așa mașină ciudată în orașul ăsta al nostru. Îți dau eu un pont... Lancia!;)
Oricum, să lăsăm discuțiile astea și să nu ne mai atacăm fără rost!;) |
Quote:
|
am aflat intre timp ca masina este o lancia delta, daca nu m-a mintit cel care mi-a zis, dar eu stiu ca delta arata altfel. in fine, va multumesc ca mi-ati zis.
|
chiar e lancia delta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning