![]() |
Re: E36 - am trecut de la opel la bmw
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Un topic care merita urmarit ....
Sau mai bine nu :D |
mie imi plac persoanele care se agita din nimica:) era parerea mea :)) in fine , chiar merita sa urmarim topicu!!!
|
da va multumesc ptr ca ma urmariti:D
|
ca de obicei...2 persoane intre care exista divergente si 1000 de aplaudaci care ii intarata si comenteaza aiurea...eu zic sa lasati oamenii sa isi rezolve problema intre ei...scuze de off...dar....
spor in continuare cu masina |
Quote:
Frate tu nu vezi ce porcarie de topic a iesit aici? am trecut de la opel la bmw , usi lambo , da tzepe la oameni , isi permite ce masina vrea el , ba mai mult a facut si cerere de aderare la grupul bmw , pai plm , hai sa inceapa iar samsareala , ca vad ca e la moda ! Nu stie sa asculte 2 sfaturi de la baieti care chiar au lucrat la masinile lor , ce poti sa mai spui? |
Quote:
|
Quote:
Deschide geamu sa intre aer curat :!: |
Quote:
oricum toti ciumpalacii si toti shaorii si`au cumparat BMW`uri(CA IE MASINI BUNE) pe bulgaria sau alte tari exotice...merg cu ele de pica tablele de pe ele, bat/troncane din toate articulatiile si se sparg in figuri la volan... |
Quote:
|
Quote:
|
voi intreceti si femeile:))))))))))))))))))))) mahalagiiiii...pe marginea santului cu seminte in poala si la barfa si la criticat de tot cacatu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning