Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Abuzuri ale politistilor !!! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/114192-abuzuri-politistilor.html)

26WRC 11-05-10 11:18

Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3348395)
Vineri seara urcam cu 200sx pe Copou.

ce motiv ti-a invocat, cand te-a oprit?

CiRiNeL 11-05-10 14:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3348585)
Dragos, la fel stiu si eu, legea spune: Daca poti remedia "avaria" (sa'i zic asa ca'mi scapa cuvantu') pe loc, certificatul nu se suspenda, altfel spus: daca dai jos folia pe loc (remediezi problema) nu mai are de ce sa iti ia certificatu'. Modul de abordare al politistului este sub orice critica dar vorbim de Romania...si cap de creta ala am auzit ca are ceva frustrari pe masini frumoase si oameni pasionati de tuning.

Succes in sideways!!!

eu stiam ca daca remediezi pe loc problema ramai cu certificatul...dar inca poti lua amenda...dar nu sunt sigur...e doar o varianta in plus :))

B39738 11-05-10 14:35

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3351159)

Verificare generala.

morpheusmaster 11-05-10 14:47

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3351159)

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3351667)
Verificare generala.

Tu 26WRC te asteptai la altcva?

26WRC 11-05-10 20:48

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3351701)
Tu 26WRC te asteptai la altcva?

cum spunea si dragos,cat timp n'ai acte care sa fii acoperit 100%,stai la bunavointa lor si nu le poti reprosa nimic..

B39738 13-05-10 09:41

Aseara aceeasi masina de politie, cu acelasi agent la volan, cobora Copoul in paralel cu un Phaeton negru, cu folie neagra si pe geamurile din fata, din cate am inteles intre agent si proprietarul care stateau de vorba in mers existand o stransa relatie de amicitie. Drept urmare, de suparare in fata acestui aspect partinitor, dimineata mi-am ridicat Nissan-ul de la foliat, beneficiind acum si de autorizatie pe geamurile fata. Actele vorbeste...

2slow4u 13-05-10 11:05

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3356336)
.......un Phaeton negru, cu folie neagra si pe geamurile din fata..........

WOZ.

Respectivul agent era cu un coleg acum 2 nopti(defapt pe la 2 jumatate dimineata) in fata la facultatea de constructii unde am fost oprit pentru a sufla in fiola. Nu s-a luat de nimic altceva dar ma asteptam.

D3m0N 13-05-10 11:33

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3356560)
WOZ.

Respectivul agent era cu un coleg acum 2 nopti(defapt pe la 2 jumatate dimineata) in fata la facultatea de constructii unde am fost oprit pentru a sufla in fiola. Nu s-a luat de nimic altceva dar ma asteptam.

trebuia sa te ia ... ca tu parchezi acolo ...:))))

2slow4u 13-05-10 14:31

:))) da da, chiar radeam cu un coleg. Ia uite m-a oprit in fata "locului de munca"

PS: Tu esti cel cu 206-ele alb care m-a claxonat ieri pe la longavit ?

Span 22-05-10 16:36

Salut ! Hai sa va spun ce am patit eu.. :D Circulam cu viteza de 130 km/h in afara localitatii si mi-a iesit un Domn Politist pe geam care era intr-un logan alb neinscriptionat care venea din contrasens si mi-a facut semn sa trag pe dreapta, am tras pe dreapta ( Greseala mea) si l-am asteptat sa intoarca... imi cere actele i le prezint toate bune si frumoase dupa care imi spune ca am circulat cu viteza de 193 km/h si ca imi retine permisul de conducere... si sa semnez procesul verbal...
Bineinteles ca nu l-am semnat si a pus un martor dupa care mi-a dat o dovata si atat....!!!

Acum spuneti si voi...ce e de facut???

D3m0N 22-05-10 16:43

Quote:

Originally Posted by Span (Post 3381019)
Salut ! Hai sa va spun ce am patit eu.. :D Circulam cu viteza de 130 km/h in afara localitatii si mi-a iesit un Domn Politist pe geam care era intr-un logan alb neinscriptionat care venea din contrasens si mi-a facut semn sa trag pe dreapta, am tras pe dreapta ( Greseala mea) si l-am asteptat sa intoarca... imi cere actele i le prezint toate bune si frumoase dupa care imi spune ca am circulat cu viteza de 193 km/h si ca imi retine permisul de conducere... si sa semnez procesul verbal...
Bineinteles ca nu l-am semnat si a pus un martor dupa care mi-a dat o dovata si atat....!!!

Faci contestatie :)

Span 22-05-10 16:47

Asta clar!!! dar oare o sa si castig??? :D

D3m0N 22-05-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Span (Post 3381044)
Asta clar!!! dar oare o sa si castig??? :D

daca n-au dovada ca ai mers cu viteza aia ... categoric....

RazvanMRG 22-05-10 16:56

Quote:

Originally Posted by Span (Post 3381019)

ai gresit ca nu ai semnat. daca semnezi nu inseamna ca esti de acord, ci doar ca ai luat la cunostiinta si scriai in spatiul special destinat ca nu esti de acord. acum astepti procesul verbal sa vina acasa si vei face contestatie. in ce zona erai?

Span 22-05-10 17:14

Telorman si... ce sa semnez daca nu m-a lasat sa pun mana pe nimik?

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning