![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Pune o fotografie te rog sa inteleg si eu exact la care model te referi.
|
1 Attachment(s)
asta este masina...
|
Am inteles...Iti dau un raspuns cat pot de repede.
|
1800 euro cu ridicare de la Cluj. Pretul poate varia +/- 100 euro, in functie de ce se gaseste la momentul in care te hotarasti (asta in cazul in care te hotarasti si ti-o aducem noi...:), nu ma crede naiv).
Mai este unul ieftin, la 1300 euro la Cluj, dar cu cutie manuala si cu 186.000 miles(300.000km) |
Anunt valabil.
|
golf 3 1995-1996 in 4 usi, daca se poate tdi si cu aer conditionat???la ce pret(adus in tara)??
astept ceva oferte sa vad.. |
Ai PM.In principiu undeva pe la 1800 euro.
|
Anunt valabil.
|
Pentru un suzuki samurai care ar fi pretul minim?
|
Samurai am cautat pentru cineva si nu am gasit...Vitara sunt multe.Ori ca se cheama altfel si nu stiu eu...ori poate pentru anglia nu s-au facut...habar n-am.Ceva asemanator cu Samurai este Suzuki SJ sau Jimny.Daca te intereseaza de-astea, Un Sj adus la Cluj este in jur de 2200 euro iar un Jimny 2500 euro.
Daca te intereseaza Vitara, pot aduce unul intreg sau atins putin in fata sau spate pentru 1800 euro aproximativ, in functie de ce gasesc pe acolo. |
Opel (Vauxhall) Corsa 2004, benzina 1.0 in 2 usi cat ar fi?
|
dami te rog mult un pm cu pretul unui bmw 2001 525d 163 cp volan dreapta sa fie cat de cat dotat si sa aiba facelift ms mult astept.daca pretul e bun as fi interesat!pa
|
Aveti PM amandoi.
|
Un Opel Calibra turbo, 4x4 dupa 95 se gaseste? Ma intereseaza caroseria sa fie cat mai buna, turbo functional, 4x4 functional si trapa. mersi.
|
Ai PM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning