![]() |
3 Attachment(s)
Si revenind la subiect!!!!...mhahahahaha.Inca niste poze ...mai am si eu poze cu dacia aia limo :)))))
|
1 Attachment(s)
uite ce am gasit eu astazi pe la noi prin bucuresti...:) no comment...
|
2 Attachment(s)
ah,am uitat ceva :D nuj cat de kitch este,dar mie unu nu imi place eleronu ala ...pica ca dreq,mai ales ca a mai avut unu si a uitat de gauri! :) in rest,la masina cred ca a lucrat ceva,dar nu prea a iesit mare lucru...poate alt paint? uitatzi si astept pareri
|
eleronu de *** nu are nici un rost ....spoleru ala din fata cumparat din oboru de duminica si mai naspa capacele la 250.000 si doua proiectoare a muncit de s-a rupt ....mai ales suzuki swift ....aaaa era sa uit culoarea maro...de *** :D
|
Re:
Quote:
|
SIERRA ala era cumva pe la materna????? nu imi dau seama exact din poza...
da` sa moara nea gigi de ciuda ca exista un taran mai mare ca el si si-a pus si spoiler de solenza pe ford......asta e, se vad consecintele filmelor :lol: |
da,la materna e :D poti sa treci sa vezi pe viu fuziunea intre ford si dacia :)) :)) oricum,galbenu ala e sexy rau de tot :D imi pun si eu pe opel! :D da imi fac in 3 culori,sa moara ala de ciuda :D :) : :P
|
am vazut si eu suzuki ala maro,chiar am vrut sa ii fac niste poze dar....se pare ca au fost puse deja :D
|
Naspa de tot.De *** spoileru de solenza mi se pare chiar mai naspa decat vopseaua si eleronu' ala inutil de pe suzuki.in orice caz...se ***.Si daca o sa mai cautati, gasiti inca multe...:))))
|
aidi,care mai ai poze cu kitch-uri?! astea's fumate deja..:) suzuki e oricum najpa pt tuning...singura masina de talie asa mica (mica rau ! :) ) care imi place e nissan gti-r :D (220 Bhp stock,daca o stitzi...).am un filmuletz cu una,dusa in 400 cp :) face Viperu la cateva masini distanta...nici nu se uita la el...si daca vezi masina nu dai 2 bani pe ea...
sa revenim,poze ceva?! |
cat are filmuletul? poti sa-l postezi sau sa mi-l trimiti, te rog?
|
am facut o poza la semafor, e pe telefon, incerc s-o pun aici cat de curand posibil, o dacie cu 15 mii de semne de la Nike, mai multe decat pe o bluza originala, si pe usile laterale avea \"decals\" cu ce credeti ? AXION
:peace: |
wow...asa da! :)) am si eu p tel cateva poze intre care un oltcit cu eleron din tabla(la PROPRIU!).....sper sa pot sa le descarc in calc.
|
Re:
Quote:
|
pacat ca n-am camera digitala ...n-am avut timp sa fac rost de una ca va aratam eu de la ct panarame
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning