![]() |
momo dak ai putea ai sta cu toate fomeile din PL!!! yo cred k o sa ajung dar partea interesanta este dak stam la sala sau se pleak in alta parte, nu de alta dar tot perpedes sunt shi yo!!
PS 4 momo: cu spray`u ala nu te tzine ciomagu`??:))) |
deci pana la urma , ne vedem la Sala la 20:00 ? nu?
|
pai ce dracu facem acolo mha?intalnire cu gagicile ?? pai asha hai sa ne luam toti prietenele :wink:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
gata!!!! DISEARA LA ORA 20:00, (nu cu 1 min mai devreme sau mai tarziu:))))))...) la SALA SPORTURILOR!!! .
|
Re:
Quote:
2: a trecut 8 ...de 2h si 48 min :twisted: PS: sa ne vedem cu bine ! bafta ! |
Am postat aseara un mesaj...dar s-a sters pt ca s-a schimbat serverul
Ramane cum am stabilit .. Asta seara la sala sporturilorin parcare la ora 20.00 Acolo vom ramane o perioada scurta de timp,timp in care vom face cunostinta cu cei care sunt noi,vom face o mica galerie foto, discutam ... Va rog sa nu atrageti in nici un fel atentia pe acolo(forja,scartz etc ..) Tot acolo vom discuta ce vom face si in continuare .. :twisted: Sa aveti nitzica benzina si ceva maruntzish pt un suc.. Raul Il indrumi tu pe nikeFF, ok?ma bazez pe tine :wink: PS:nu mai face offtopic PS2: sa va luati si voi camera foto/video .. ca sa prindem cat mai multe imagini |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
tweety ei insasi sunt nishte impresii :mrgreen:
|
O sa fie cumva parada modei?
|
Re:
Quote:
|
Bah ....sal all!!!M-am trezit km tarziu...da ata ete....Vin si io cu ink un tov...si ...venim perpedess(ale dreaq 4 luni pana la permis:D)mai avem shi noi lok sau......nu?... Abea ashtept sa vd show-ul facut de ploiesteni :!:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning