![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Mersi Madalyn pentru aprecieri.
|
Foarte misto Porschele, era si mai fain daca era AutoArt, dar alea nu iti vine sa le modifici :-)
|
"Belea" machetele astea ale tale.La Mercedes 190 E Nurburgring Winner - Senna,eu as modifica ceva: cred ca ar fi mai faina sa o faci ceva mai de strada,fara rollcage,stickere si alte chestii.
|
de ce sa strice el un superb exemplar...daca tu vrei sa ii scoti toate stikerele si restul nu ai decat sa o strici...dar asta e o editie de la autoart(nu limitata)...exista si varianta de strada....sa stii....scuze de offtopic
|
Multumesc baieti de aprecieri.
racer21: pe viitor sper sa imi iau si Carrera GT de la Autoart, insa acela va ramane nemodificat. ciuca2: nu voi modifica nimic la Mercedes 190 E, pt ca imi place asa cum e, tocmai de aceea l-am si achizitionat. E prea frumos ca sa ii mai fac ceva. Si cum a scris mai sus Darius DMS, exista varianta de strada tot de autoart facuta, insa eu am ales modelul de circuit. |
Quote:
Bafta in continuare! |
Penultima macheta,mercedesul...este superb :)
Si nu numai el! Bafta la colectionat ;) ! |
9 Attachment(s)
Unul dintre noile modele din colectia mea:
NISSAN SKYLINE R34 GTR JGTC 2002 "CALSONIC" - Autoart 1:18. :D Desi nu se deschide nimic la ea, cei de la Autoart au realizat macheta foarte bine, chiar si la interior. |
Foarte foarte tare! Parca macheta asta a fost si in mana la mine! :lol: Sa o stapanesti cu placere! ;)
|
Ma, eu parca asa tin minte :D.
Merci de aprecieri Razvane! |
Quote:
intradevar macheta arata bine, are detalii chiar daca e sealed. |
Merci de aprecieri Promo.
Multumiri si pentru comanda data. :D |
E superba la exterior, dar nu pot sa cred ca nu i se deschide nimic..:shock: Ce-au avut in cap astia de la AutoArt? (Nu se vede interiorul foarte bine din poze, dar nu cred ca e asa slab realizat pentru standardul autoart ca sa nu se deschida usile, sa nu se faca de ras AutoArt) Oricum, place mult la exterior
|
cu unele piese mi-ai rupt mufa:P Horch & Mercedes-ul Senna
BMW R1200C imi place iarasi..... la mai multe!! |
10 Attachment(s)
Multumesc baieti !!
La nissan nu pot fotografia cum trebuie interiorul, desi acesta este foarte bine realizat (nu au renuntat la detalii pentru interior). Astazi va prezint tot un AutoArt 1:18; este vorba despre Aston Martin V8 Vantage; Imi place mult macheta, culoarea este superba, interiorul crem, la fel. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning