![]() |
Re: BV 02 RHD
pasajele fata le-am gasit la dezmembrari si nu stiu de pe ce msina sunt iar presurile la rotiii nu le fac nimic nu le dau jos ca imi plac,,,,
|
Quote:
mergi la raliu si o sa vezi ideea.:)A fost gandita pentru a proteja cat mai mult...:).E frumusica masina bine mai are de lucrat la ea dar oricum e destul de ok:):):D:X..Hai pe 3 Roti |
2 Attachment(s)
ceva de genu...
|
Multa bafta George in realizarea proiectului, bani sa fie si putere de munca, sa te vedem la VTM!!
|
1 Attachment(s)
azi am primit un cadou de la cel mai bun prieten al meu Vlad este vorba de un delcou DUCELLIER made in france...e tzipla zilele aste il si montez ms frumos vlad:oops::oops:
|
Quote:
|
in mare vreau sa ma dau la vtm da mai trebe pregatita.....
|
Azi am facut o tura cu batrana si e in parametri normali 8) :D :-P rupe asfaltu!! Ceva munca, multi nervi si iar munca si ajunge si la VTM :twisted: ...stati sa vedeti!!! ;) Oricum, pe unde merge masina asta, toate privirile pe ea!!! :D 8)
Salutare!!! |
Quote:
salutare |
Pai eu zic sa mai astepti pana va fi montat un dublu corp reglat bine :lol: , sa fie in apele lui si motoru ala :twisted: . Dar eu zic ca tre sa discuti asta cu proprietarul si sa nu-l facem spectator pe thread-ul lui, nu?
Noapte buna! ;) |
motoru a fost reglat saptamana trecuta CA LA CARTE multam vlad si lu andy se pare ca noi am mai ramas prin brasov sa facem nebuniiii....
|
8 Attachment(s)
ce sa facem si noi duminica o mica intalnire cu un prieten fffff bun...messerschmitt
|
hai noroc... imi poti zice si mie cate kg are cusca?
sanatate. |
salut la cusca mai e de munca nu am cantarit dar cu aproximatie 50 de kg...bafta:-P:-P
|
ok ms mult:D bafta si tie si spor la treaba sa o vedem la start:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning