![]() |
Re: PAINTING - MEGANE COUPE - RUS !
hmzzzz .. grea alegere :)
|
vezi u pe 1 si 2 :P
care va fi mai frumoasa?! hmmmmmmm...chiar k grea alegere...dar sa bem pentru asta...errr... o sa bem pentru asta :D |
yap , la salon o sa fie usor de ales, adica ... nush cat de usor o sa fie, cert e ca or sa fie una langa alta ... :)
amandoua sunt galbene amandoua sunt frumoase .. amandoua sunt RUS ... :) amandoua poarta acelasi ... ne vedem la salon :) |
si sa completez ideea lui santos mai va fi ceva galben f frumos cred eu dar puternic cu siguranta, totu e sa apuce sa vina in tara, nu tine de noi , dar daca ajunge cu siguranta crd ca va fii unas dintre atractii......DODGE charger.68 gt edition........o fi bine o fi rau :))
|
ca vb cineva de masini de milioane de euro si mii de cai, nu avemm milioasne dar avem la 2 masini 1000 de cai aproape
|
pot sta cu chargerul o seara?
doar o noapte vreau...noi 2, un garaj.... :D :D :D |
tata e greu dar daca te intelegi cu propietaru dar ma indoiesc cred ca mai bine ti ar dao pe nevastasa si un garaj decat chargerul :))
|
am vazut si eu niste poze,super tare frate,incepe sa se dezvolte tuningul in romania
|
4 Attachment(s)
pozele nu-s facute de mine ,anyway, inca ceva.. :)
|
trebuia sa o bagi si p-aia cu spatele:p si alea cu porschele..mai bine nu le puneai..surpriza...;) parerea mea..
|
In mare parte ai dreptate, insa ... porsche`ul ... degeaba-l vezi in poze, pana nu l-ai vazut live ... langa tine .. degeaba, poti sa zici ca nu l-ai vazut ... ;)
e bine de stiut c-o sa fie acolo ;) mersi de poze :) |
Can't wait, abia astept sa il vad pe viu pe 2, din pacate nu pot sa ajung de pe 1 dar incepe CNR la Brasov si nu vreau sa il pierd dar de la BV venim direct la Buc pe 2 dimineatza ....abia astept week-end-ul ala !!!!!!!!!!
|
tarreeee domnneeee
|
Santos...ce sa-ti zic tati...a iesit prea frumoasa masina...am vazut-o weekendu trecut in parcare p soarelui cu neoane airbrushu...tot...bravo echipei...o treaba de nota 10!
|
am vazut ceva ca sar vinde?!cu cat?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning