![]() |
Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume
dar nu a zis nimeni ca nu ai face treaba cu aro in care ai baga "n" euro...doar ca multi nu inteleg ca masina asta se refera la cei cu multi...si repet..multi bani.....aici nu e vb neaparat de performante...care oricum la brabusul asta sunt de apreciat...ci aici e vb de placerea individului de a detine un G brabus...asta ptr ca s-a saturat de alte modele mercedes modificate de brabus pe care le are prin garaj...daca eu gresec aici cu ceva...rog sa ma contraziceti..desi..tind sa cred "ca cam" asta e....
|
Quote:
|
Se pare ca din nou cei de la Brabus exagereaza cu un nou produs care nu isi are rostul.Am vazut pe Tube cum un arab a pus un motor de SLR pe un G si i-a si dus ceva modificari motorului iar puterea era undeva in jurul a 800-900cp.Obscenitati ce mai!:)))
Eu unul de banii acestia mi-as lua un murcielago lp640. sau mai bine:un Nissan GTR si l-as modifica de numa si tot mi-ar ajunge bani de........benzina.Dar desigur pt. cei bogati care prefera sa fie excentrici si restu` de caracteristici dezirabile, e un produs foarte bun. Hooray pt. Brabus ca inca 1data fac masini care nu au nici un rost, mai ales acum cand e criza. |
s-au dus dracu toate forumurile de cand a dat toata lumea de net...si totusi pe un forum iti exprimi parerea....nu afirmi ceva aducand acuze sau mai stiu io ce caracterizari tertelor persoane/personaje.....nu a zis nimeni ca nu faci un supercar la banii aia....dar "Gipul" asta e destinat fix excentricilor aia.....nu ptr oricare cocalar...
off-topic...de Jay Leno ce mai zic astia care acuza G-ul asta..ca ala cheltuie sute de mii pe niste "vechituri" :X |
O masina absolut impresionanta!
|
21 Attachment(s)
Geneva 2009 - Brabus G V12 S Biturbo
|
asta nu-i masina, asta-i Dumnezeu
|
BIG car :D
|
sicriu biturbo
|
vis nu altceva:X
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ce sa spui ca si fiecare BRABUS nemaipomenit
|
prea mare ... prea butucanos.. .. mie unu numi place
|
Mie masina asta de cand o stiu am avut parerea ca seamana prea mult cu Aro 244:!:
Imi place mult dar nu versiunea asta,nici macar AMG-ul pentru ca nu le vad rostul: supersportive veritabile nu vor fi niciodata datorita gabaritului dar nici offroader-re 100% nu mai sunt! Iar pretul:shock: Iti cumperi un Lambo,Ferrari etc si un 4*4 old-school si iesi mult mai bine! Dar oricum acesta masina (ca si multe altele) e doar un moft,un accesoriu al celor ce au prea multi bani! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning