Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/110273-brabus-v12-biturbo-puternic-off-roader-lume.html)

Laurentiu Rosu 23-02-09 23:10

Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume

dar nu a zis nimeni ca nu ai face treaba cu aro in care ai baga "n" euro...doar ca multi nu inteleg ca masina asta se refera la cei cu multi...si repet..multi bani.....aici nu e vb neaparat de performante...care oricum la brabusul asta sunt de apreciat...ci aici e vb de placerea individului de a detine un G brabus...asta ptr ca s-a saturat de alte modele mercedes modificate de brabus pe care le are prin garaj...daca eu gresec aici cu ceva...rog sa ma contraziceti..desi..tind sa cred "ca cam" asta e....

getedoi 24-02-09 09:29

Quote:

Originally Posted by santo (Post 2093789)
1.Singurul G-class pe care,imi pare rau,dar nu pot sa-l numesc OFF-ROAD...din simplu motiv ca ii un SUV super sportiv(pur si simplu nimic de pe masina asta,inclusiv motoru' v12 Brabus care da impresia ca n-are "aer"...in compartimentu' motor nu justifica ca ar fi un OFF-ROAD...sa nu mai zic de tobele finale scoase sub praguri si alte detalii costisitoare dar inutile daca ai vrea sa o scotzi la un pic de iarba macar)...sa fi fost in locu lor lasam G55 Amg sa-shi faca in continuare treaba si urmatoru' G ar fi fost unul care sa-shi merite numele de "OFF-ROADER"....si poate apoi Brabus G V12.
2.Masina asta nu o sa ajunga niciodata pe un teren accidentat la banii astia(o sa ramana la apreciere propritarului intr-un garaj "modest")...G-ul care ieshea la plimbare cu stapanu intr-o zi ploioasa pe la deal si pe la vale....ii intr-o alta poveste ceva mai ieftina dar mai palpitanta.

si mie sincer imi lasa impresia ca ii complet inutila in afara soselelor, dar g55amg se descurca destul de bine off-road, daca mai retin. asa ca de ce nu si asta. oricum, trebuie sa recunosti ca o vrei, pentru simplul fapt ca ii obscena.:lol: i know i do.

badboy_diddy21 24-02-09 17:48

Se pare ca din nou cei de la Brabus exagereaza cu un nou produs care nu isi are rostul.Am vazut pe Tube cum un arab a pus un motor de SLR pe un G si i-a si dus ceva modificari motorului iar puterea era undeva in jurul a 800-900cp.Obscenitati ce mai!:)))
Eu unul de banii acestia mi-as lua un murcielago lp640. sau mai bine:un Nissan GTR si l-as modifica de numa si tot mi-ar ajunge bani de........benzina.Dar desigur pt. cei bogati care prefera sa fie excentrici si restu` de caracteristici dezirabile, e un produs foarte bun.
Hooray pt. Brabus ca inca 1data fac masini care nu au nici un rost, mai ales acum cand e criza.

Laurentiu Rosu 24-02-09 22:52

s-au dus dracu toate forumurile de cand a dat toata lumea de net...si totusi pe un forum iti exprimi parerea....nu afirmi ceva aducand acuze sau mai stiu io ce caracterizari tertelor persoane/personaje.....nu a zis nimeni ca nu faci un supercar la banii aia....dar "Gipul" asta e destinat fix excentricilor aia.....nu ptr oricare cocalar...
off-topic...de Jay Leno ce mai zic astia care acuza G-ul asta..ca ala cheltuie sute de mii pe niste "vechituri" :X

ionut_cluj 25-02-09 21:20

O masina absolut impresionanta!

boy_wonder 09-03-09 16:45

21 Attachment(s)
Geneva 2009 - Brabus G V12 S Biturbo

apache 09-03-09 17:30

asta nu-i masina, asta-i Dumnezeu

pitibraila 09-03-09 17:53

BIG car :D

adrian78bmw 09-03-09 20:37

sicriu biturbo

gandaku 09-03-09 21:30

vis nu altceva:X

Laurentiu Rosu 10-03-09 00:57

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2132989)
sicriu biturbo

De ce?:?:

adrian78bmw 10-03-09 08:26

Quote:

Originally Posted by Laurentiu Rosu (Post 2133845)
De ce?:?:

asa i se mai spune G-ului..

david_makaidj 10-03-09 18:29

pai ce sa spui ca si fiecare BRABUS nemaipomenit

R0b3r71n0 10-03-09 18:29

prea mare ... prea butucanos.. .. mie unu numi place

yonutz85 13-03-09 13:19

Mie masina asta de cand o stiu am avut parerea ca seamana prea mult cu Aro 244:!:
Imi place mult dar nu versiunea asta,nici macar AMG-ul pentru ca nu le vad rostul: supersportive veritabile nu vor fi niciodata datorita gabaritului dar nici offroader-re 100% nu mai sunt! Iar pretul:shock: Iti cumperi un Lambo,Ferrari etc si un 4*4 old-school si iesi mult mai bine! Dar oricum acesta masina (ca si multe altele) e doar un moft,un accesoriu al celor ce au prea multi bani!

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning