![]() |
Re: Noutati scara 1/24
Pai in prima faza Megane-ul se va gasi foarte rar, urmand sa apara in toate benzinariile, market-urile, etc.
Astept o macheta Megane de Bburago sa o iau in mana, am mari dubii in ceea ce priveste calitatea. |
3 Attachment(s)
Murcielago SV
|
2 Attachment(s)
Twingo - Bburago
|
wow!!
twingo sport arata foarte bine !! a aparut deja prin magazine? sau urmeaza? |
la noi nu l-am vazut pe nicaieri...., in schimb in afara a aparut si Megane si Murcielago, ajung pe la 70-80 ron la noi
|
1 Attachment(s)
Murcielago
|
Quote:
|
am vazut si eu acum vreo doua zile , intr-o benzinarie , mercedes cl63 amg si nissan 370 z . modele pe 2010. foarte frumusele , mai ales in exterior.
preturile erau la undeva pe la 70-80 lei. cam mult pt un 1/24 dupa parerea mea.. au scumpit astia machetele ca nesimtiti. anu trecut un maisto 1/24 era 32-35 lei , la supermarket , acum e 60-70 iar de bburago nu mai zic , ajunge si la 80 lei..nesimtire. |
Sa avem pardon cu 370Z, dar e lucrat in bataie de joc...stopuri vopsite la o macheta realizata in 2010?
|
Quote:
ciudat ca pretul din Ro este acelasi sau mai mare cu cel din afara...,dar na...asa e la noi:rolleyes2 |
Quote:
Totusi sa comparam si situatia economica dintre ENG & RO :o! Cat despre Murcielago SV , a aparut pe aici la 1:43 si 1:24 preturile in jur de £6-£7 la 1:43 si £16 1:24 |
1 Attachment(s)
370z e lucrat f urat, chiar de jucarie.
cl63 amg cred ca arata mai bine, cel putin tot ce am cumparat maisto kit, chiar arata bine. L-a vazut cineva prin magazine la noi? E pe site la nicoro (stiu ca e distribuitor), dar apare ca nu e in stoc. |
Quote:
|
da, scuze, nu am vazut.
oricum la pretul ala nu ma duc in afara localitatii dupa el :) o sa apara el si pe aici la 54 ron, asa cum sunt restul maisto kit la noriel. mersi! |
1 Attachment(s)
Ferrari Italia de la Fujimi 1:24
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning