![]() |
re: MK3 - G E K
cand primeste motoru ala de 1.8T sau 2.0 16v ?? :twisted:
|
mai intai sa ma angajez, sa strang niste bani peste ce am stransi deja si dupa ne punem pe treaba. eu unul sper ca pana la anul prin februarie sa fie si un motor mai potent pe masina
|
Cred ca te-am vazut aseara pe la Carol...frumoasa masina!
Bafta! |
tnx. se poate sa fi fost ca am trecut de cateva ori pe acolo
|
andrei ai venit in bucuresti?;;)
|
Quote:
|
aha.....ca vreau sa le incercam si noi :)) si mai ai un client cu un opel tu ai zis :D
|
pana atunci ma antrenez pe aici cu reisarii autohtoni :D. mai am de exersat startul ca nu le am deloc :anger:
|
Quote:
|
da normal laure :D
|
stie cineva prin craiova sau bucuresti unde vopsesc si eu pielea de pe volan si schimbator?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
trebuie sa i faci cva l toba aia neaaparat...:D
|
am fost azi la un nenea care se ocupa cu asa ceva. am pus-o pe rampa si cand a venit cu autogenul sa o indrepte nu mai avea carbit :rolleyes2 asa ca urmeaza sa ma duc cand isi ia omu scule cel mai propabil maine. pana acum nu m-a deranjat asa rau pentru ca nu o vedeam din spate, dar aseara mergand in alta masina eu si altcineva cu masina mea m-am prins si eu ce urat se vede
dar toba aia sa fie ultima problema. momentan nu am bandou si nu gasesc deloc, rugina a dat in aripi urat de tot, iar macaraua de la geamul stanga e si aia dusa trebuie schimbata + multe alte mici retusuri care fac tacamul complet |
da ..... tu sti eu am zis ce am vazut :">
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning