Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Adrenalin Team Ploiesti! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/110192-adrenalin-team-ploiesti.html)

kast_ACAB 20-04-09 10:41

Re: Adrenalin Team Ploiesti!

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2251228)
Si in ce consta aceasta operatiune??? are vreo legatura cu noi...da cateva detalii in mare asa:P

boss...surpriza..:-P, nu mah intrebam de masini asa.......informativ....:rolleyes2:rolleyes2 sa stiu daca imi fac griji sau nu:oops:

jakal 20-04-09 10:46

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2251140)
incercatzi o fuziune cu inferno ca acum sunt singuri,s-au despartzit de nsl;)
adrenalin team by inferno:)

nu ne trebuie .....ne descurcam bine si singuri........;)

operatiunea...paint by rony..........:lol::lol::lol::lol:

eu m-am dat de la voi cu passat-ul gri....170 cai am inteles......

urmeaza MDN-ul cand are placerea.......sau alta masina maxim 200 cai......

kast_ACAB 20-04-09 10:48

:D:D da tigane ..ursaraie tata :twisted:

jakal 20-04-09 10:49

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2251242)
:D:D da tigane ..ursaraie tata :twisted:

livrari orez la domiciliu.........maxim 2 min......:lol::lol:

betigasele gratis..........:lol:

ALEX_BZN 20-04-09 11:01

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2251238)
nu ne trebuie .....ne descurcam bine si singuri........;)

operatiunea...paint by rony..........:lol::lol::lol::lol:

eu m-am dat de la voi cu passat-ul gri....170 cai am inteles......

urmeaza MDN-ul cand are placerea.......sau alta masina maxim 200 cai......

MDN e mai slab ca AXC(passat gri)....deci sigur il faci.....am ramas uimit cand s-a dat AXC-ul cu golful ala 4 LZY cu ceasul ala pe luneta...l-a cam facut pe al nostru...totusi benzina e benzina;)

ALEX_BZN 20-04-09 11:03

Chiar as fi curios sa se dea sacalu cu golful...ca trage bine si ala.....daca m-ar pune cineva sa pariez sincer nu stiu pe care:|

kast_ACAB 20-04-09 11:04

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2251262)
MDN e mai slab ca AXC(passat gri)....deci sigur il faci.....am ramas uimit cand s-a dat AXC-ul cu golful ala 4 LZY cu ceasul ala pe luneta...l-a cam facut pe al nostru...totusi benzina e benzina;)

da boss da golfu e 1.8 T 20v daca nu ma insel...oricum va asteptam p toti:-P:-P

kast_ACAB 20-04-09 11:05

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2251267)
Chiar as fi curios sa se dea sacalu cu golful...ca trage bine si ala.....daca m-ar pune cineva sa pariez sincer nu stiu pe care:|

ah...ca tot mi-am adus aminte de golfu ala..
momentan numai are ambreiaj...:rolleyes2

ALEX_BZN 20-04-09 11:08

Cand il face ar fi apt de sesiune....masina e potenta...chiar m-am iumit ca ia dat-o lu oase(AXC)...oricum pt un passat de 1.9 trage si ala saracu...ce sa ii ceri e diesel:)

jakal 20-04-09 11:31

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2251267)

cu cea mai mare placere......cand e apta masina....ca am vazut ca aseara a ars-o grav la ambreiaj....:).......facem o sesiune.....mai trece timpul.....:D

dragos2900 20-04-09 12:06

Vreau si eu cu Golfu...

ALEX_BZN 20-04-09 12:07

Nu il cun pe baiatu cu golfu...decat ca eram prezent cand s-a dat cu passatu,cel cu passatu find prietenu meu...:)

VooN 20-04-09 18:45

Dc aveti ceva peste 170-180 cp va astept oricand :D

GiGiCarbiT 20-04-09 19:10

Legat de surpriza...Scoatem Un Urs ... adica nu pot sa apreciez momentan ce mai ramane sa fie urs =)) Sau ce iese din el...Dar O facem public...Il vreau la Incalzire pe Oase cu 170 CP...apoi golfu ala turbat....Apoi Voon..Tre sa facem sesiunea cu aia mica si furioasa a ta...!!;;) Sper sa iasa treaba Buna..din Cotetul de bestie..! =))

Mometan Schimbam Instalatie de Racire...Schimbam Interior..Sudam Taiem..iar Taiem...Va Pot spune Ca ramanem Pe clasic....Fara turbo..compresoare si dastea..!Reinviem o legenda.....

ALEX_BZN 20-04-09 21:36

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2252220)
Legat de surpriza...Scoatem Un Urs ... adica nu pot sa apreciez momentan ce mai ramane sa fie urs =)) Sau ce iese din el...Dar O facem public...Il vreau la Incalzire pe Oase cu 170 CP...apoi golfu ala turbat....Apoi Voon..Tre sa facem sesiunea cu aia mica si furioasa a ta...!!;;) Sper sa iasa treaba Buna..din Cotetul de bestie..! =))

Mometan Schimbam Instalatie de Racire...Schimbam Interior..Sudam Taiem..iar Taiem...Va Pot spune Ca ramanem Pe clasic....Fara turbo..compresoare si dastea..!Reinviem o legenda.....

Chiar sunt curios ce iese....oricum cel cu golfu nu e de la noi....dar cred ca o sa se dea..eu personal nu il cun....de abia ast sa vad la ce v-ati gandit sa faceti:)

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning